Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A powiedzcie mi, jak to się ma do aktualnego stanu powietrza w miastach? Bo na przykład u mnie są okresowe zalecenia, żeby nie wychodzić z dziećmi na dwór w związku z wielokrotnie przekroczonymi normami pyłów zawieszonych i innych syfów w powietrzu. I wtedy przedszkolaki też nie wychodzą.
Wczesniej chodzilam z nim pieszo to byl ubrany odpowiednio a teraz jezdzimy autem to innaczej jest.
--
No na zebraniu nie uprzedzila by rzeczy wisialy w szatni i juz. Jutro spakuje caly zestaw i zostawie i zostawie na ww.
Treść doklejona: 11.01.16 18:01
Wczesniej chodzilam z nim pieszo to byl ubrany odpowiednio a teraz jezdzimy autem to innaczej jest.
A wyobraźcie sobie, że u mojej córki nie wyszli gdzieś od października ani razu :-/. Porażka, czy było słonko, śnieg, czy deszcz, nigdy. Zawsze zostawiam rękawiczki licząc, że może dzisiaj wyjdą, a tu nic. Ja wiem, że te panie mają 20 dzieci i wszystkie do ubrania, ale może mimo wszystko dałoby się to jakoś ogarnąć.
pani sama zdecyduje co ubrać na dwór
Az sie cisnie na usta "myslec"!!! Do pan oczywisci
- mialam na mysli zebranie we wrzesniu... ja nie jestem alfa i omega, nie pracuje w przedszkolu i chyba mam prawo czegos nie wiedziec i sie dopiero uczyc?? To nie powod by od razu krzyczec... W zyciu nie mialam do czynienia z taka placowka. Chyba mozna normalnie czlowiekowi odpisac... Kochana! Ale to jest przedszkole. Tam spacery nie odbywają się "po uprzedzeniu"...
slysze zawsze ze problemy sa z miejscem, ze samotne matki, bla bla, a tu radzicie zeby sobie przyblokowac miejsce w przedszkolu i puszczac kiedy ma sie kaprys
nie wiem co ma miejsce wg ciebie jesli dziecko choruje. dalej na jego miejsce nie mozna przyjac zadnego innego dziecka. i miejsce jest trzymane dla kogos, kto tego miejsca wlasciwie nie potrzebuje. wg mnie to po prostu po chamsku je zabiera komus komu to miesjce by sie przydalo.