Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U mnie tak jest od zawsze i niestety zabierałam wtedy obie. Niestety cierpiało przy tym drugie, które nic nie nabroiło, ale dzięki temu dziewczyny nauczyły się, że ich zachowanie ma wpływ też na innych i mogą zrobić przykrość nie tylko sobie, ale też siostrze. Wiem, ze powinnam go zabrac z placu zabaw, ale obok siedzi Dominik, ktory jest zupelnie inny, lubi dzieci, bawi sie ladnie z nimi i szkoda mi psuc jemu zabawe, a sama jestem jjeszcze
U mnie tak jest od zawsze i niestety zabierałam wtedy obie. Niestety cierpiało przy tym drugie, które nic nie nabroiło, ale dzięki temu dziewczyny nauczyły się, że ich zachowanie ma wpływ też na innych i mogą zrobić przykrość nie tylko sobie, ale też siostrze.
Wytłumaczyłam jej, by poszła do Pani, jeśli sytuacja się powtórzy, bo nikt nie ma prawa na nią pluć.
Bo ja tłumaczę, ale też mówię, żeby chodził do pani w takich sytuacjach.
Bo to nie chodzi o to, żeby skarżyć,
Z czasem to wszystko się ułoży i znajdziecie najlepsze sposoby dla siebie. A teraz po prostu trzeba się trzymać, pamiętając, że starszak to jeszcze żaden starszak i odpuszczając mu tyle, ile to tylko możliwe.