Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jeśli Twój syn woli się rozładować sam, to pozwól mu na to. Siądź może kawałek dalej na podłodze, bądź dostępna. Ja w ciąży bałam się oberwać z małej stopy albo ręki (bo Nat w złości robiła wtedy różne rzeczy i zupełnie nad sobą nie panowała), więc siadałam na podłodze i czekałam. Nie ma sensu w takiej chwili czegokolwiek tłumaczyć, bo on i tak nie słyszy, nie mówiąc już, że nie zrozumie

A jak oni między sobą? Bawią się już, czy jeszcze nie bardzo?

będzie złość że zabiera jej zabawki czy tam coś
Cest czyli jednak z przedszkola zrezygnowaliscie ?
bo ostatnio, to ja od czwartej nie sypiam, bo Patryk się budzi na kupę, usypiam, budzi się Natalka, usypiam, budzi się Patryk, usypiam, budzi się Natalka, wstaje, bo tacik się zaczyna do pracy zbierać, budzi się Patryk i zaczynamy dzień. Więc jak już mogę ją odprowadzić (w okienku 7:30-8:15) to wypada mi usypianie Patryka na drzemkę, a on nie chce spać poza domem, a przedszkole mamy 20 minut szybkim tempem. No, to sobie pogadałam, ide zrobić obiad
A to i przy małej jest ;))

) oraz lekarskie.

A także mówi, że róż jest dla bab i poza różową piżama nic sobie w tym kolorze ubrać nie da
bo mi Huga budzić szkoda..........przed 9

Nina z ojcem swym polprzytomnie bredza, że "jeszcze dwie minutki, proszę" ......

;

;

;

). Nie pytajcie skąd takie pomysły i gdzie widziała bo pojęcia nie mamy zielonego.