Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dodatkowo nie przypadłyśmy sobie do gustu z ich córką. chowaną bezstresowo pannicą co to wyżej niż... nawet dziewcze miało twarde lądowanie, które jej zaserwowałam wzywając policję bo sobie urządziła balangę pod nieobecność rodziców i peciarnię pod balkonem.
a tak jeszcze dodam, jak juz sie rozpisalam - tyle tu piszecie o kulturze, o dzien dobry, no wszystkie jak zwykle idealne razem ze swoimi dziecmi.
Wychodzi na to, że to po prostu jędza
Wychodzi na to, że to po prostu jędza
Takkze jesli ja bede mowic dzien dobry to i oni ostatecznie beda, nawet jesli przez miesiac czy dwa beda mieli jakas faze na niemowienie tego dzien dobry
To, że ktoś jest cham, nie znaczy, że ja też mam być.
nie znam osobiscie rodzicow, ktorzy maja problem z mowieniem dzien dobry.
że ktoś kto nie ma sam problemów z powiedzeniem dzień dobry, nie uczy tego swojego dziecka.
ale skąd wiesz, ze nie uczy? Dziecko to nie maszyna, nie da się go zaprogramować, ma swoje gorsze dni, ma swoje małe lub większe problemy, czasem jest wstydliwe i niekoniecznie radzi sobie z tym tak sprawnie, jak dorosły. A i nie każdy rodzic zwraca uwagę od razu, czasem woli dać dziecku czas, po prostu, nie nalega.
W życiu bym nawet nie pomyślała, że to będzie dla niej kiedyś traumatycznym doświadczeniem czy coś. No na litość
amy małe dzieci, więc nijak się mają problemy 8-9 latków do 3-6 latków
dziecka nie da się zacząc wychowywac w wieku lat 8 :)
Tak jak nauczysz 3-latka tak zachowa się 8-latek :0)