Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no i tak pomyslalam sobie, ze moze to dobry czas, by sami zaczeli odkladac na cos pieniazki. Tylko nie wiem jak sie za to zabrac. Kiedy dawac im te pieniazki? Jakie to maja byc kwoty? Kupic skarbonki czy co? Ma ktoras jakis funkcjonujacy system? Czy to aby nie za wczesnie?

noe ma jakis awantur. Jak mam pieniadze to im.kupuje. jak nie to nie, ale wlasnie chcialam to jakos chyba w jakies zasady zamknac, ale przespalam sie z tym i w sumie im tlumacze, ze pieniazki sa na prace (Kuba stwierdzil, ze bedzie zmywal naczynia za kase
) w sumie jakos to naturalnie wychodzi, a od Dominika to jeszcze nie mam co oczekiwac innej idpowiedzi, niz ta, ze pieniazki sa z bankomatu. Ale mimo wszystko warto wiedziec jak to jest u Was. Dzieki!
;
A zmywarka u mnie za miesiac dopiero bedzie do tej pory niestety sama za nia robilam- oj to pokochasz od razu :D

] jak ja jej odmawiam, ale wtedy zwykle słyszę, że "ok, poproszę tatusia, na pewno mi kupi"....

) niemniej coraz wiecej tych garow
wiecie, ja poki bylismy sami to mi sie wydawali, ze zmywarka zbedna. Teraz przy dzieciach to raczej niezbedna
no ale ciagle z tym remontem tak zwlekalismy, bo dzieci male byly i wszystko dewastuja itd, ale teraz juz mamy zamowiona kuchnie (ze zmywarka oczywiscie) tylko czekam na przyjazd mego malzonka, ktory podejmie sie kwesti kierownictwa nad tym calym remontem, bo ja czuje ze niee.podolam (bo wymieniamy jeszcze do tego drzwi, podlogi, salon, jadalnie i przedpokoj) i to trzeba jakos "zgrac", a ja w tym cienka jestem
i jakby mogła to by nas sprzedała ... jak ma jakiekolwiek pieniądze to aż się trzęsie dopóki nie wyda- oczywiście na słodkie... ale większą kasę, którą dostaje już my trzymamy. i tak się zastanawiam czy miliona gwiazdek w promocji nie postawić kiedy przyjdzie czas na otrzymanie posagu, który się mozolnie zbiera
oby Klara była inna....

;
;
;
;
;
Pamiętaj, że jak ty mnie poprosisz o coś to też powiem, że mi się nie chce, nie pomogę Ci układać puzzli, przebrać się itd.- ha ha, u mnie to akurat nie dziala.