Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A Twoje kociaki ile ważą MyAngel - no dobra ten starszy....
więc też pewnie przybiera. A mała ma 8,5 mies. i waży 4200.
, zakochałam się w tej rasie i marze o takim kocie,ale w tej chwili(i nie wiem czy w najbliższej przyszłości) nie stać mnie na kota tej rasy z hodowli
. A może sa gdziec MC szukajace domku. Czy w ogole spotyka się MC nie rodowodowe lub ,,mieszance,, mc?
Apetyt ogólnie ma, bo jak jej ugotowałam to wcinała aż jej się uszy trzęsły. Tak samo poluje na gruszki w ogrodzie tylko do tej karmy zabiera się jak pies do jeża. 
Mam jeszcze w puszkach, ale dopiero jutro jej podam :) Kupowałam na allegro, ale w cholerę czasu czekałam na wysyłkę. Spróbuję nastęnym razem z tych stron co poelcacie :)

( przysięgam okno umyłam chwilę po zrobieniu zdjęcia
)

Metka w ogóle nie miauczy. Nic a nic.
No i oczywiście najgłośniej trzeba drzeć ryjek wieczorem, kiedy domownicy usiłują spać.
O rany, jak ja Ci zazdroszczę, to nawet nie masz pojęcia.

Metka ma piękny makijaż oczu

Nasze dwie koty są takimi gadułami, że mam ochotę je czasem z domu wywalić - dzioby im się nie zamykająNo i oczywiście najgłośniej trzeba drzeć ryjek wieczorem, kiedy domownicy usiłują spać.
A przy okazji, Frag powiedz mi.
Wasz Brytol też taki cichy ?
Bo Metka w ogóle nie miauczy. Nic a nic.
Nasz to wcina - jak widzi tubkę to kręci piruety :D

Właściciel najwyraźniej nie poczuwa się do tego, żeby posprzątać za swoim pupilem. Macie jakieś rady?
Macie jakieś rady?

zadne substancje do pryskania nie pomogly (baaa po jednym kupnym koty lazly jak na zlosc juz nie tylko sasiadki zza plotu ale i jakies 2 obce!!!) , skorki pomaranczy, zraszacz wlaczony... az sie wzielam i poddalam a w ostatecznosci znalazlam zalete kotow - przynajmniej myszy w domu nie mamy a obok pola wiec byloby to dosc prawdopodobne