Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przyfilowac wlasciciela, strzelic mu fote i wyslac do strazy miejskiej
lubi ogladac mnie nago jak sie kąpie i lub gdy siedze na kibelku
jak ja mialam psa to absolutnie nie bylo mowy o wylegiwaniu sie na kanapie i spaniu w lozku.
mnie sie wydaje, ze jak kotu zabronisz to jak tylko wyjdziesz z domu......... i TAK TO ZROBI
Ciekawa tylko jestem jak u goldenów wygląda sprawa linienia, chyba będziecie mieć całe mieszkanie w futrze, co ?
i sa też koty, które sa mało "skoczne", za wielkie, żeby dac radę gdzieś wskoczyć.
--
Nigdy nie udało mi się podpatrzyć jak on to robi, bo z tą grubą dupą czasem ciężko mu wskoczyć na drapak, a co dopiero na wysokość ok. 1,5m Syn mówi, że widział i on nie wskakuje, tylko wchodzi po drabince, dwa trzy szczebelki potem zaczepia o łóżko łapami i wciąga dupę
Syn mówi, że widział i on nie wskakuje, tylko wchodzi po drabince
traktuje JUlie najlepiej z Nas wszystkich. byl okres ostatnio ze atakowal mi rece, ale juz nasczescie po wszystkim bo byl karany za to. Julia nie ma ani jednej szramy , nie wyciaga do niej pazurow tak jakby poprostu wiedzial, ze to dziecko jest i trzeba delikatnie z Nią :)
Ciekawa tylko jestem jak u goldenów wygląda sprawa linienia, chyba będziecie mieć całe mieszkanie w futrze, co ?
ale jednak te wlosy sa wszsedzie :)
Mozliwe to ze ona cala noc wytrzymala bez sikania i dopiero nad ranem na dworze zrobila
czy koty pija mleko? bo tak mi sie zawsze wydawalo ale czy to prawda?
Mozliwe to ze ona cala noc wytrzymala bez sikania i dopiero nad ranem na dworze zrobila? bo ja nigdy kota nie mialam a szczeniaki to na srodku kaluze robia, moze koty sie jakos po katach?
Macie jakies sposoby na to?