Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tabletki Bravecto
czy same obcinacie psu pazury czy u weterynarza? my cazki kupilismy ale jakos sie boje + nie wiem jak czesto psu pazury trzeba obcinac (na moje oko juz czas - Milka miala obcinane konczac 7 tyg a jutro konczy 12)
kolejne pytanie - czy dupke ogolic maszynka (tak robila wlascicielka) czy lepiej podcin
Hyde to masz teraz i na długo co robić :) Dalmatynczyk to b.wymagająca rasa choć piękna :)
Hyde obroza na kleszcze jest? Nie wiem jak u Was ale u mnie trawy choć malutko to kleszcze moje zwierzęta mają co chwile.
Psy czy koty jedyne co podgryzają to trawę ale to u nich normalne. Mało kiedy liście innych roślin... Teraz czesanie jest fajne:)
ja ludzkiego szamponu to jednak bym sie bala, ogolnie maltany lubia ponoc lapac alergie i lupiez wiec szampon na razie drogawy mamy ale ponoc dobry, sprayu na rozczesywanie na razie nie potrzebujemy, mloda jest czesana po 2razy dziennie wiec tu akurat problemu nie ma chociaz z czasem jak zarosnie to pewnie cos kupie ale bardziej pod katem nieelektyrzowania sie wlosow
.Tylko ma jedna wade-skacze na nas jak oszalały. Nie wiem jak go tego oduczyć.
W drodze do domu
Po prostu jak skacze to nie glaszcz ale rozkazujacym glosem i odpowiednia komenda np. ZOSTAW lub NIE WOLNO ! upominaj go. Pewnie jakimiś słowami mu zabraniasz czy upominać z go...
zle zachownia nalezy wygaszac poprzez NIEWZMACNIANIE
komenda zarowno i nie wolno jak i zostaw nie wiadomo do czego sie odnosi. ponadto jest negatywnym wzmocnieniem.
nie wiadomo do czego sie odnosi. ponadto jest negatywnym wzmocnieniem.