Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tato był z nim u weterynarza, dostał jakiś spray i tyle
A na jakiej podstawie twierdzisz że nie daję mu żyć?
teraz sie zastanawiam czy jak wroci od babci to nie bedzie go atakowala??
raczej chodzi o to czy ona zle nie zapamieta tego zamkniecia w korytarzu i za to nie bedzie sie pozniej rzucala
czasami jak sie bawi i np za dlugo jej pilki nie rzucasz to potrafi podskoczyc i za lydke dziabnac (mnie)
Mam 2letniego owczarka niemieckiego krótkowłosego, przy zakupie z hodowli otrzymałam metryczkę urodzenia z danymi rodziców (rodowodowi) jednak nie byłam w Związku Kynologicznym aby "wyrobić" mu rodowód. W związku z tym mam pytanie czy mogłabym ogłosić się gdzieś , że mój pies chętnie pokryje suczke? Oczywiście nie nazywając go żadnym reproduktorem po prostu dla kogoś kto nie ma hodowli a chciałby pokryć swoją suczkę.
nauczcie ją kontrolowania emocji w zabawie (komendy typu "puść", "łap", wyciszania). jeśli nie czytałaś o tym, to polecam filmiki Victorii Stilwell na YT, fajnie pokazuje jak tego psa nauczyć. no i standard- przegina, kończycie zabawę, bawicie się na Waszych warunkach. jest mała, więc jeśli będziecie konsekwentni, szybko załapie
z Krzysiem tego raczej nie skojarzy, prędzej np mogłaby nie chcieć wejść do tego pomieszczenia (bo by wiedziała, że to skutkuje zamknięciem, izolacją), ale wątpię, żeby po jednorazowej akcji taki uraz miała
Nie ma u Was takich akcji?
pytalam tu i owdzie ale nie slyszalam, w jednym gabinecie jest 70zl w innym 80 a jeszcze gdzie indziej 100