Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja też ubijam, ale z tymi ubijaczkami to u mnie ciężko. Zajeździłam na śmierć już i taką z Ikei za parę złotych, i taką z Duki chyba za 60 zł

Czy ekspres sam spienia? (...) Musze miec latte
Piję Cappucino albo Latte codziennie. Ale w tym roku Mikołaj przyszedł do mnie wcześniej i dostałam wymarzony automatyczny ekspres ciśnieniowy De Longhi. To dopiero jest miłość! Minimum dwie kawy z De Longhi i jedna z Dolce Gusto - tak wygląda mój dzień
o czym jeszcze maz nie wie

jak tak mam, bo nie ma nic bardziej wnerwiającego niż miejsce tylko na np filiżankęMadziuk, te co same miela kawe to sa rewelacyjne.
Dla mnie kawa z takiego który sam dozuje jest za mocna
O wiele ważniejsze jest patrzenie na to czy odległość między podstawką a dyszą która leje kawę jest na tyle wysoka by zmieścił się duży kubek

)
Madziauk A w Opolu jest taka niszowa kawiarnia,z której kawę byś poleciła ?? cy kupowałaś coś z kofeiny ??
Madziuk z jednym to ja gory moglam przenosicz dwojka pewne rzeczy sa ponad moje sily
wyobraz sobie pojsie na basen Ty i synek kontra Ty i dwa maluchy
tak to czasem wyglada
Kinga delongi lepszy? Bo ten to mam i jak dla mnie szalu nie ma
Madziuk, te co same miela kawe to sa rewelacyjne.
Dla mnie kawa z takiego który sam dozuje jest za mocna, nawet jak się naciśnie na małą kawkę, a tak ja sama dozuję czy chcę małą kawę, podwójną czy nawet 1,5 w większym kubku
W niektorych maszynach ustawia sie rowniez sposob mielenia kawy (czy drobno czy grubo)