Oj niestety nic nie mam na allegro :/ a w piątek chciałam kupon 5x zrealizować i Pani powiedziała że nie mogę bo jest info że został już wykorzystany :/
Asiunia ma racje, nie zauwazyla ze ten x5 to byl jednorazowego uzytku zawsze jak jest 2 na czwartej pozycji to bon jest tylko dla jego posiadacza wazny
Dziewczyny, gdzie znajdujecie rabaty? Przyznam, że wcześniej nie korzystałam z tego rodzaju promocji, a szkoda bo można sporo zaoszczędzić i trafić na ciekawe okazje.
CROPP - znizka 30% na caly asortyment, niestety wazna juz tylko dzisiaj ale moze ktos jeszcze sei na zakupy wybierze 5.Warunkiem otrzymania przez klienta rabatu -30% jest przekazanie sprzedawcy kuponu z oryginalnym numerem, posiadającego kod kreskowy do skanowania(lub podanie sprzedawcy samego numeru z tego kuponu). 6. Kupon pobrany z Facebook’a lub otrzymany mailowo upoważnia klienta do otrzymania jednorazowo rabatu -30% na przeceniony i pełnowartościowy asortyment z kolekcji Cropp, ilość rzeczy na paragonie jest dowolna. 7. Promocja obejmuje przeceniony i pełnowartościowy asortyment marki Cropp.
Wczoraj dostałam taką kartę wydrukowaną do real, że tylko jutro -12% zakupy z tym blankietem, jak któraś chętna myślę że w pkt payback powinni mieć takowe ;)
mialam ostatnio smsy z reala ale za okazaniem tel. wiec kasowalam (nie mamy reala w promieniu ponad 100km) na allegro nic nowego nie ma a tez by mi sie przydalo bo spore zakupy mi sie szykuja
EMPIK - 3x wiecej pkt za zakup art. szkolnych za minimum 50zl - wazny 6-14 sierpnia (kupon trzeba wydrukowac)
1000 punktów czeka na Ciebie w Empiku! Zrób zakupy, odbierz swoje promocyjne 1000 punktów i wymień je na kupon płatniczy 10 zł do realizacji w Empiku. Jak zdobyć punkty? 1) Zrób zakupy w Empiku za min. 30 zł w dniach 16-31.08.2013 r., a na Twoim koncie PAYBACK pojawi się aż +1000 ºP, które będą zablokowane. 2) Aby je odblokować, zrób kolejne zakupy w Empiku za min. 30 zł w dniach 1-15.09.2013 r.,a punkty będą Twoje!
NOWY PARTNER PAYBACK - Drogeria Natura - 1pkt payback za kazde wydane 2zl
To nic czekamy, może ktoś dostanie.. popytałam znajomych, rodzinkę i oni też nie mają nic... eh a czeka mnie grubszy zakup więc zawsze jakieś pkt dodatkowe byłyby mile widziane :)
ptysiaczekk: eh a czeka mnie grubszy zakup więc zawsze jakieś pkt dodatkowe byłyby mile widziane
miesiac temu zamawialam przez allegro caly zapas opalu na najblizszy rok , przeliczany juz w tysiacach, to byly dopiero 'grubsze' zakupy w przenosni i doslownie
Dziewczyny czy ma któraś kupony kody do smyka ale online, bo ja mam ekupony ale do stacjonarnego a teraz czekają mnie spore zakupy wyprawkowe w smyku online
Treść doklejona: 03.10.13 09:59 monika wejdź sobie do empiku i na spokojnie przejrzyj avanti, ja nie kupuję to nie pomogę
niestety payback schodzi na psy, co raz mniej kuponow rabatowych godnych uwagi a juz te z BP to smiech na sali
do jutra jest za to promocaj w reserved - 25% znizki jesli lubisz reserved na FB a jesli nie to newsletter 20% jesli jest sie zapisanym aha w C&A online jest 22% taniej z okazji 2 urodzin
w TESCO jest promocja - codziennie do wigilii niespodzianki dnia dla wlascicieli karty clubcard, dzisiaj i jutro np dostajesz +500pkt clubcard w prawdzie to mniej oplacalne niz payback ale robiac czesto zakupy w tesco zawsze to jakies bony raz na kwartal sa KALENDARZ ADVENTOWY
reserved ma 25% rabatu na kolekcje meska, damska i dziecieca (nie laczy sie z innymi rabatami i przecenami) - aha zeby otrzymac mozliwosc wydrukowania kuponu trzeba "lajnkac" ich na fb (na maila przyszlo 20%)
wg mnie swietną prommocje ma sephora Jezeli do konca miesiąca odda sie u nich jakis stary kolorowy kosmetyk to ich firmowy ( do makijażu)mozna kupić 40% taniej. W promocji sa tez pędzle- ja je bardzo lubię
ALLEGRO - przy zakupach powyzej 50zl i platnosci karta visa otrzymuje sie kod rabatowy na 20zl rabat do wykorzystania w strefie marek do konca kwietnia (z tego co zauwazylam w strefie marek jest darmowa przesylka)
Czy któraś z was planuje zakup butków dla swojej pociechy w sklepie Bartek? Mam 15% kupon rabatowy ważny do 31.08... Nie udało mi się go "przehandlować" za miesiąc gratis a szkoda, żeby się zmarnował. Jest jednorazowy więc kto pierwszy ten lepszy.
Tak tylko zapytałam. Nikt nic nie wiedział, więc kupiłam, też za 100% Jest karta rabatowa u nich na 7% zniżkę, ale dostaje się ją przy zakupie za 4000zł.