Witam i ja w tym watku ,stram sie o dzidzie juz 9 miesiecy ,mam juz coreczke 3 latka :)
Amazonka wyluzuj...od kiedy jestem na forum,a sledze watki widze ze jak tylko sie pojawi nowa uzytkowniczka ,atakujesz ja odrazu ...zawsze jest a co nierozrozniasz dni plodnych,,,a co niemierzysz temperatury,a co nieobserwujesz sie ??? Po to jest to forum zeby sie czegos nauczuc ,jak juz chcesz sie wymadrzac badz chociaz pomocna.... I co widze nowy watek i kto sie czepia Amazonka....
ja już się przekonałam na własnej skórze, że według Amazonki udzielając się na tym portalu powinno się być alfą i omegą we wszystkich sprawach - inaczej nie wolno się udzielać, bo Cię zbeszta. A jeśli opowiada się o swoich doświadczeniach, to trzeba je poprzeć niezbitymi naukowymi "morałami". [Amazonko, zaczyna śmierdzieć fanatyzmem!
Kazdy z nas moze cos wrzucic w google i sie wymadrzac ,ale trzeba miec troche taktu ... I zawsze musi spie#####lic jakis watek ,przeciez to jej przeslanie :d
Dość karkołomna hipoteza, skoro podczas tabletek nie ma cyklu i nie ma czego porównywać. Tym bardziej że Microgynon jest jednofazowy i nawet nie ma na celu naśladowania zdrowego cyklu, tak jak czynią to trójfazowe.
Jeśli kiedykolwiek podczas brania jednofazowych śluz się poprawiał, to znak że nie działały jak należy.
widzę że rozgrzała na całego burza odnośnie śluzu płodnego podczas brania tabletek anty (a propos dzisiaj rozmawiałam z moją psiapsiółka i ona też ma śluz płodny i jest na anty teraz więc to nie tylko ja taka odmienna byłam) pozostawmy już temat śluzu ok? a co tam u was dziewczyny słychać?
Witam Kochane , jestem nowa:-) wpadłam na burzę?? he he Ja nie mam dni płodnych więc może od żadnej nie dostanę zj..by :-) Całą moją przygodę z planowaniem dziecka zaczęłam rok temu , wszystko opisałam i innym temacie, W TEMACIE PDT " KOMU POMÓGŁ CLO ZAJŚĆ W CIĄŻE... Przez ostatni rok przeszłam tyle ze szok. Nigdy nic mi nie było, nagle jak wyszłam za mąż, to się pojawia, to guz, to ednometrioza... Nie wiem tylko za jakie grzechy mi BÓG nie daje dziecka.. :-((( Już nie mam siły ,tzn ma siłe i chce, ale nie mam siły na sex z przymusu już..