Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
łykam antyandrogeny więc to nawet logiczne... mam wrażenie że to się stało z dnia na dzień. Nie mam żadnego pasującego biustonosza, gorseciarka zamknięta do marca a oferta od mirialle dopiero w kwietniu... chyba polecę do koleżanki czy nie ma czegoś awaryjnego

w prawdzie nic tam nie zamawialam ale maja rozmiary biustonoszy do G--Świetnie! Kupie sobie czapeczkę ;)
Świetnie! Kupie sobie czapeczkę ;)
wlasnie o to chodzi zeby na duze biusty tez byly LADNE DELIKATNIE WYGLADAJACE staniki
poszłam do H&M i większość była z niwyjmowanymi poduszkami a jak znalazłam coś normalnego, to wyglądało jak klon z poprzednich kolecji, a ja nie chciałałam kolejnego takiego samego biustonosza
załamana poszłom po mięso i mrożonki do Tesco i ZNALAZŁAM

tylko niestety jak przyszło co do czego to tu mnie cos uwieralo tu cos splaszczalo.. i jeden jedyny pasował firmy Fantasia.. 75FF wlasnie o takim kroju jak ten czarny tylko w kolorze slicznym ecru i do polowy tylko polprzejrzysty. jedyne 36funtow, ale co tam. po przymierzeniu 50stanikow i 1,5roku szukania czegos ladnego dla siebie, zaplacilam bez mrugniecia okiem;) kupilam drugi w M&S za 14funow jedynie, ale go oddam jak pojade za 2tygodnie, bo po uwazniejszym przymierzeniu w domku uwiera pod pachami:( czyli bedzie trzeba odlozyc wieksza sumke i znow 2-3h przymierzania..no coz.
, a drugi jest cały czarny co mi się bardziej podoba

Witam w klubie! Do podanych przez Ciebie linków trzeba koniecznie dorzucić świetny kalkulator rozmiarowy:
.

ale jednej rzeczy nie rozumiem: mama zapłaciła tą kwotę i co? przestali przeyłać nastepne paczki?? nagle twoja rezygnacja do nich dotarła?? a na upomnieniu nie było numeru telefonu?? przy pierwszej paczce zawsze dodają list powitalny z namiarami do firmy 
Kiedyś jak pracowałam w jednej firmie wysyłkowej, w której też do przesyłki dołanczany był rachunek i listonoszowi sie nie płaciło, zawdzwoniła pewna klientka, od której listonosz zarządał pieniędzy za paczke. Zapłaciła i to jakąs nawet sporą kwotę. W paczce był rachunek, którego oczywiście nie opłaciła, bo myślała, że już nie musi. Zaczeły przychodzić upomnienia, a ona zapłakana zadzwoniła do firmy, że się nad nią znęcają... Babka nie znała tego listonosza, i gówno mogła już wtedy zrobić. Nie powiem wam co mi się ciśnie jak słucham takich historii 
Fakt że bielizna jest gatunkowo świetna. Kiedy idę do tesco i patrzę na jakieś tiulowe kompleciki, to w dotyku są takie jakieś "plastikowe"?? a od miriala milusie
poprostu miodzio.
3 tygodnie temu miałam A
Czy ktoś słyszał o tak silnym dziłaniu Flutamidu i Bromergonu?? bo ja już zaczynam się bac
nie kupuję zadnej bielizny dopuki to się nie zatrzyma, tylko nie wiem czy nie skończę z garbem

Też uzyskałyście takie wyniki? Na co mam patrzeć?

!
to jak się zakupi w końcu rozmiar, który pasuje i leży jak trzeba, to wcale nie oznacza, że taki będzie się nosiło juz zawsze
), zamówiłam jeden, zobaczymy co przyjdzie