Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

No i oczywiście Jej w szpitalu mleko badali, na poziom tłuszczu niby :D
Mam zalane ze śmiechu oczy łzami, bo muszę śmiać się bezgłośnie, bo dziecię śpi. No nie mogę noooo 

I że nie mogę pić kubusia bo dziecko żółte będzie

[/url1. Jak poród się zbliża to widać, bo się nos rozszerza żeby lepiej się oddychało i usta puchną...
Jak poród się zbliża to widać, bo się nos rozszerza żeby lepiej się oddychało i usta puchną...
Tez o tych kolorach :D że ja to takie blade mam same, a dziecko widzi tylko te ostre

i rośnie mamlas i maminsynek
...

.
[/url

Z ta kością to dobry patent jak żeby idą .

[/urlannie toż to logiczne, nie wiedziałaś

Tak samo jak tesc faktem, ze dziecko nie dostalo kawalka swojego tortu - kremowki 

"Biedne dziecko, lepiej by ci było w wózeczku niż tak się pocić od mamy".
I to nic, że dwa dni wcześniej wisiał na mnie, bo miałam za chude mleko

Wiesz co Asiula, trochę prawdy w tym jest

Ale i tak jestem jej jedyną i najukochańszą synową :)

ja na szczęście mam mamę rozgarniętą, a z teściową nie utrzymujemy kontaktów

No przecież one nie są uczulone na papierosy tylko na laktozęno jasne...

po pół roku mleko traci już wszystkie swoje wartości, więc nie ma sensu dłużej karmić.co więcej, jak dowiedziała się moja koleżanka od psychologa w szpitalu (do którego trafiła z 8miesięcznym wtedy synkiem) tworzy się wtedy patologiczną więź z dzieckiem
Tak samo jak tesc faktem, ze dziecko nie dostalo kawalka swojego tortu - kremowki
], ALE jak miała pierwsze urodzinki to kawałek jak najbardziej dostała i zeżarła 
Jak byłam w ciąży to usłyszałam od znajomej radę aby dziecku na noc zamoczyć smoczek w spirytusie to wtedy będzie spało do rana
--