Ładna bardzo lekka ciepła kurteczka firmy LADY augusta, idealnie sprawdziła się do końca ciąży. Rozmiar 18/46 Wymiary: długość- 72cm szerokość pod pachami- 60cmx2 szerokość dołu-68cmx2 długość rękawa od ramienia- 65cm Stan bardzo dobry-mały minus to kilka zaciągnieć niteczek na przodzie od paska torebki-prawie nie widoczne. Ja byłam z niej bardzo zadowolona-więc polecam :) wiecej info pod wykresem lub na priv.
szczypta ale jestes zainteresowana tylko grami na kinecta??? bo ja mam cala szuflade nie na kinecta wlasnie...leza i kurz zbieraja...tylko nie wiem czy opyla sie z uk wysylac????
Asik28. Mam do sprzedania mate edukacyjna-stan bdb i chuste tkana- stan idealny. zdjecia moge podeslac na maila. Podeslij mi maila na priv(niestety nie moge tam odpisac bo mam nieoplacone konto)
Sprzedam kaszki Aptamil(odpowiednik bebilonu) , zapakowane fabrycznie, z waznymi datami. Przywiezione z Anglii. Po 8zl opakowanie, opakowan mam 8 sztuk. Info na priv.
sprzedam fotelik samochodowy maxi cosi priori ,bezwypadkowy po jednym dziecku -kupiony jako nowy,stan bdb kolor enzo ,cena 300zl http://www.mamaija.pl/maxi-cosi-priori-fotelik-samochodowy-9-18-kg,d2234.html Zdjecie dam na dniach osobie zainteresowanej,wlasnie mam tapicerke w praniu :)
Sprzedam nowe jak i używane ciuszki, buciki na chrzest, nosidełka, śpiworek , rożek, bodziaki, zabawki. Wszystko na stronie: www.zabawki-zabawki.blogspot.com
Dziewczyny mam do sprzedania 3tubki po 75ml preparatu zmniejszającego istniejące rozstępy firmy pharmaceris, w aptece kosztują ok.35-40zł, moja cena to 20zł za sztukę. Wszystkie 3sztuki ważne do 10.08.2014r. nieotwarte, oryginalnie zapakowane. Wysyłam listem pocztowym priorytetowym, w przypadku 3sztuk wysyłka gratis, w przypadku 1szt. 3zł za wysyłkę. Zainteresowane proszę o wiadomości prywatne. EDIT: został już tylko jeden krem, cena: 23zł razem z przesyłką. EDIT: już sprzedane;)
Asia, nie ma zadych plam na nim. Jest w stanie bdb/wrecz idealnym. Jak podasz mi maila to moge porobic wiecej zdjec i Ci przeslac. Jest bardzo fajny,cieplutki.