Dziewczyny a ja poszukuję fotelik Maxi Cosi fero lub romera ale 15-36kg jakby któraś miała to prosze o namiary;) -- Do sprzedania mam jeździk pchacz FISHER PRICE za 70 zł+ przesyłka(zapakowany w kartonik oryginalny) Zdjęcia dołączę później albo na pw jakby ktoś chciał.
Myślę, że 20 zł za każde czyli w sumie 40 zł plus przesyłka
sprawdziłam właśnie i identyko są na Allegro po 54 zł więc przez pół bym chciała bo tak jak mówię - ani raz nie ubrane nawet odcięłam tylko metki i wyprałam
Jowita, te spodenki czerwone 3/4 to jaki to material jest? Cienki? I jakbys mi w pasie wymierzyla co? Z gory dzieki:) A i te body z krotkim rekawem na 9m-cy mozesz mi zmierzyc na dlugosc przy zapietych napkach?I jaki ich stan jest? I w razie co ile za przesylke?
Montenia spodenki sa z bardzo cieniutkiego materiału, z wierzchu sprawiają wrażenie jakby pluszu w dotyku. Pas bez rozciągania 49cm, rozciągnięte maksymalnie 64cm - z tyłu jest gumeczka. Spodnie przeleżały w szafie nie noszone, lekko ciasne na moją ;) Body niebieskie mierzone z tyłu 41cm, w kropki 42cm. Niebieskie założone z 3-4razy, minimalne ślady noszenia, bez plamek, body w kropki przypominam sobie na córce tylko raz, i śmiało moge określić że stan idealny. Wysyłam poleconym, za przesyłke tylko tyle co faktyczny koszt+koperta.
Jowita, wyslalam maila. Teo, moze potem ode mnie odkupic A wlasnie Teo, nie potrzebujesz bodziakow, bo mam na dlugi i krotki rekaw . I jeszcze mam pajacyki, bo mloda wyrosla
montenia: A wlasnie Teo, nie potrzebujesz bodziakow, bo mam na dlugi i krotki rekaw
obkupiłam się ostatnio na All [bo maila od Ciebie przeczytałam po 3-ech tygodniach ] więc dziękuję, ale póki co mam zapas jak coś to będę się odzywać wiem, gdzie Cię znaleźć
a te bodziaki potem chętnie odkupię , pod warunkiem że nie ich jakąś marchewką nie uciapciacie hehehehe
nowy zestaw w folii W skład zestawu wchodzą: - 1x butelka 260 ml ze smoczkiem 0m+ o wolnym przepływie - 2x butelka 150 ml ze smoczkiem 0m+ o wolnym przepływie - 1x Explora Pierwszy Kubek Niekapek bez uchwytów
cena 45zł + 10zł wysyłka
Nowa butelka avent 125ml 9zł+5,50 wysyłka
Nowa butelka antykolkowa Tommee tippee 260ml 18+5,50 wysyłka
chloe a ciazowych ciuchow jakis nie masz??? i rzeczywiscie tez myslalam o wstawieniu tutaj paru ciuszkow po Dominiku...minelam sie z porami roku i przede wszystkim plcia drugiego dziecka.... sprawdzalam przesylka wychodzi chyba tyle co w PL...ceny startuja od 68p :)
psycho_patka: chloe a ciazowych ciuchow jakis nie masz???
nie mam ,mialam to szczescie,ze wchodzilam dlugo w normalne rozmiarowki nawet swoje, a potem po prostu kupowalam bluzki z wiekszego rozmiaru i bylo ok;)
mam do sprzedania ubranka 0-3 m-ce kazde za 15zł Sukienka różowo biała nie była ani razu ubrana, tak samo jak błękitna, biała ubrana 3 razy - w tym do chrztu, a spódniczka z bluzczką też była ubrana z 3 razy. Rzeczy są w bardzo dobrym stanie, gdyż moja córcia urodziła się malutka i było już zimno jak te ubranka były na nią dobre. http://zabawki-zabawki.blogspot.com/
Mam do sprzedania paczkę pampersów 78szt za 40zł plus przesyłka
oraz paczkę pampersów 36 szt - paczuszka została napoczęta, zużyłam tylko 6 pieluszek , kilka pieluszek jest rozwiniętych ponieważ były naszykowane do przewijania maluszków - cena to 20zł plus przesyłka
Nogawki są równe, tylko jednej zapomniałam podwinąć do zdjęcia;)
ŚPIWOREK
długość śpiworka od ramiączek do dołu 65cm. Śpiworek jest można powiedzieć, że nowy. Bez metki i wyprany. Tadek spędził w nim 15 minut i nie zaakceptował, więc sprzedaję.
Jeśli któraś jest zainteresowana niech pisze na priv
mysiek - szkoda że komplecik na moją małą niestety za mały :(
montenia - wysłałam Ci info na prive
psycho_patka a jakich ciążowych potrzebujesz? Mam trochę białe rybaczki, spódniczki, koszule na krótki rękaw i bluzki z długim, ale też spodnie sztruksowe ;) i chętnie się ich pozbędę
Sprzedaję 7pak body z krótkim rękawkiem Early Days o rozmiarze 56 nie używane jedynie rozpakowałam i sprawdziłam wielkość . Cena 35 zł + koszty wysyłki 6zł
Dziewczyny, może interesują Was książki: "Sosnowe dziedzictwo" i druga część "Pensjonat Sosnówka" Marii Ulatowskiej wydawnictwa Prószyński i S-ka w miękkiej oprawie (mogę sprzedać osobno) kupiłam je po 29,90, sprzedam każdą za 15zł - książki przeczytane raz, wyglądają jak nowe - szanuję książki. Wysyłka listem pocztowym priorytetowym jeśli 1szt. - 4,10zł, jeśli 2szt. - 4,90zł. Zainteresowane proszę o kontakt na priv:)
Sprzedam lezaczek bujaczek fisher price (150zl), mate edukacyjna(35zl) i butelki dr.brown(45zl) -nowe + smoczki rozm 1,3 i Y(do kaszek). zdjecia moge przeslac na maila. Leneczka, a jaki rozmiar nosisz? Musze popatrzec co mam z ciazowych.
Natalaa, nie moge odpowiedziec na priv, bo mam nieoplacone konto. Body dl.rekaw to rozm.68cm, krotki rekaw i pajcyki to 6-9 m-cy (tez kolo 68cm). Rajstopki 0-6 m-cy. Jak co to mozesz pisac do mnie na maila: montenia@onet.pl
Długość poszwy na kołdrę: 125 cm Szerokość poszwy na kołdrę: 110 cm Długość poszewki na poduszkę: 55 cm Szerokość poszewki na poduszkę: 35 cm Obie strony poszwy kołdry są takie same.