Dosc nietypowe miejsce do takich sprzedazy,ale coz chce sprzedac wiec sie oglaszam wszedzie;) Sprzedam Audi A8,4.2 Quattro,99 rocznik, (srebrny metalik),w automacie Cena: 21 000 (do negocjacji)
Przepraszam za rodzaj zdjec,ale czekam na samochod zeby zrobic profesjonane do sprzedazy,dzisiaj w nocy lub wieczorem wstawie poprawne
Sprzedam biustonosz Masquerade Polka 34G/75G NOWA + majtki rozm. 14(42) w pięknym kolorze ciemnej czerwieni, kupilam na ebayu, niestety nie trafiłam w rozmiar (za duży stanik, za małe majtki). Majtki mierzone raz - na bieliznę. Stanik też raz na chwilę - od razu widac było że za duży. Wszystko nowe z metkami.
TEO sprawdź na stronie www.pathi.pl my kupilismy nowe z motywem wybranym przez MM i zapłaciliśmy łącznie z rpzesyłka ok 220zł - jak się wybiera tylko z materiały (bez wyszywanegop motywu) to ok 160zł kosztuje bez przesyłki my jesteśmy bardzo zadowoleni, czas oczekiwania krótki
Sprzedam spodnie ciążowe firmy H&M MAMA. Kupione i ani razu nie założone-jedynie do mierzenia i okazały się za duże. Fajne,wygodne. Rozmiar 40. Od początku mojej ciąży leżą w szafie. W sklepie zapłaciłam 150zł. Odsprzedam za 60zł.
Osorya: Sprzedam spodnie ciążowe firmy H&M MAMA. Kupione i ani razu nie założone-jedynie do mierzenia i okazały się za duże. Fajne,wygodne. Rozmiar 40.
fajne te spodnie, ale raz, że na mnie też były by za duże o rozmiar a dwa, że nie będę kupować już teraz spodni - na miesiąc przed porodem, gdy jest już taka piękna wiosna....ale na prawdę są ładne !!!
Sprzedam sandałki dla dziewczynki bardzo tanio za 10zł rozmiar 30/31 mało używane, założone 2x, zapraszam na stronkę http://szafka.pl/c824591-sliczne-sandalki.html lub proszę pisać na e mail: wla81@op.pl
Dziewczyny wyprzedaję niemowlęce ciuszki po mojej córci,
wrzucam na allegro i tam jest wszystko napisane. Teraz to zestaw 19 ciuszków w rozmiarach 56 i 62, dzisiaj wrzucę chyba najfajniejszy zestaw, z rozmiaru 68.
Sprzedam Garnier żel antycellulitowy i roll on - ani razu nie użyty, zapodziało mi się tylko opakowanie, 200ml, usuwa nagromadzony tłuszcz, zapobiega nawrotom cellulitu - 10zł http://szafa.pl/c9749423-garnier-zel-antycellulitowy-i-roll-on.html proszę pisać na e-mail wla81@op.pl
Treść doklejona: 01.05.12 11:41 mam sporo ciuszków letnich na dziewczynkę 7/8 lat mało używanych, mogę sprzedać bardzo tanio, zdjęcia wyślę dla zainteresowanych na e-mail, proszę pisać wla81@op.pl
Nowe body firmy DISNEY w rozmiarze 68 cm. Body z grubszej bawełny, z długim rękawkiem. Zapinane przy szyjce na zatrzaski, więc super się wkłada i nie rozciąga.
1. żywy zielony kolorek z Puchatkiem NOWE 68, cena 15zł
ja rowniez mam spodnie z h&m moge sprzedac za grosze z racji tego ze z tylu chyba pod kolanem jest dziura dosc duza bo pies jakis mnie probowal pożreć, myślę że wystarczy załatać jakąś łatką... fajne są rosną z brzuszkiem.
Pozbywam się ubrań po mojej córce.Wiek 0-3-6 m-cy.Ubranka w idealnym stanie(chyba że pod zdjęciem napisane jest inaczej). Ubranka od codziennych po odświętne.Polecam. Wysyłka listem poleconym ekonomicznym: 1 szt-5 zł 2 szt-6,5 zł 3 -10szt-8 zł Więcej-ustalimy indywidualnie. Jeśli komuś zestaw się spodoba i weźmie wszystko wysyłka gratis.
zyziaczkowo - mam torby i pudła ubranek na rozmiar 74-80 i nawet na ok 2 latka :-) ...ale jakoś to 68 zupełnie mi się nie trafiło :-) poza tym czekam od 2 miesięcy na zaginioną paczkę ... ale powoli z rozmiarem 68 nadgonię, mam na osiedlu fajny lumpek i za grosze można kupić ciuchy młodym :-) wczoraj małej kupiłam 2 pary super spodenek HM i mexx, bluzeczkę mexx i body lindex za niecałe 10zł ! jutro jest dostawa więc jak mąż wróci z pracy to lecę na zakupy :-)
Mam takie: Nowe body firmy DISNEY w rozmiarze 68 cm.Są z grubszej bawełny, z długim rękawkiem. Zapinane przy szyjce na zatrzaski, więc super się wkłada i nie rozciąga.