_kasiek_: gienia - maskotka sie nie sprawdziła ze sprzedajesz ??
jak najbardziej sprawdzila ale w pierwszym miesiacu jak spal u siebie... teraz u siebie nie chce i nie dziala na niego :) ale polecam z dychę jeszcze opuszczę jakby co ;p
Oferuję śliczny, milutki kocyk renomowanej firmy BABY ELEGANCE Wymiary: 80*110cm. Skład: 85% akryl, 15% poliester Lulu Fleece Pram Blanket Kocyk przyjechał z Irlandii, jest nowy. Wyciągnięty z opakowania tylko do zdjęcia. Okazał się nietrafionym prezentem (dziecko za duże) :) Idealny na chłodniejsze dni.
Zestaw nr 1 - ochraniacz i rożek cena 30zl + wysyłka Zestaw nr 2 - 2 butelki zdobione Tommee Tippee i śliniaki cena20zl + wysyłka Zestaw nr 3 - czapeczki i szalik 6-12 miesięcy cena 25zl + koszt wysyłki Zestaw nr 4 - cieplutkie pajacyki 5 sztuk rozm 12-18 miesięcy cena za wszystkie 35zl + koszt wysyłki Zestaw nr 5 ciuszki rozm od 3 do 12 miesięcy cena za wszystko 25zl+ koszt wysyłki Zestaw nr 6 ciuszki zestaw rozm 6-12 miesiecy za całość 30zl + koszt wysyłki
Sprzedam fotelik samochodowy Baby Design 0-18kg (montowany przodem i tylem do kierunku jazdy), Ma 4 lata, alebyl uzywany sporadycznie (tylko w czasie pobytu w PL, jakies 3-4 razy do roku), bezwypadkowy. Kolor zielony. Zdjecia moge przeslac na maila. Cena 150zl.
Zestaw nr 1 - ochraniacz i rożek cena 20zl + wysyłka Zestaw nr 2 - 2 butelki zdobione Tommee Tippee i śliniaki cena15zl + wysyłka Zestaw nr 3 - czapeczki i szalik 6-12 miesięcy cena 20zl + koszt wysyłki Zestaw nr 4 - cieplutkie pajacyki 5 sztuk rozm 12-18 miesięcy cena za wszystkie 30zl + koszt wysyłki Zestaw nr 5 ciuszki rozm od 3 do 12 miesięcy cena za wszystko 20zl+ koszt wysyłki Zestaw nr 6 ciuszki zestaw rozm 6-12 miesiecy za całość 25zl + koszt wysyłki
Treść doklejona: 16.05.12 13:02 Zestaw nr7 kozaczki rozm 21cen 15zl+ wysyłka Zestaw nr 8 sukienka rozm 12-18 miesięcy cena 20zl + koszt wysyłki Zestaw nr 9 pas poporodowy i majtki rajtuzy sciagajace cena 20zl + koszt wysyłki
Spodnie ciążowe jeansy stan idealny r.44 nowe bez metki cena 50zl z wysyłką Dokładne wymiary ( bez naciągania) długość wewnętrzna nogawki- 81 cm. długość zewnętrzna nogawki-104 cm. szerokość nogawki na dole- 22 cm. szerokość nogawki u góry- 30 cm. szerokość w biodrach- 60 cm. x 2 szerokość w pasie- 51 cm. x 2 długość stanu przód- 23 cm. długość stanu tył- 32 cm. wysokość pasa przód- 22 cm. wysokość pasa tył- 16 cm. szerokość pasa 39 cm.- porozciągnięciu 57 cm.
ja mam do sprzedania 2 sliczne sukieneczki dla Córeczki:) 1.kremowa na ramiączkach satynka kilkuwarstwowa 3-6miesięcy napewno sie nada.Moja miała ją na chrzcie tylko godzinke w kościele cena 60zł
2.biało-bordowa na 1-1,5roku satynka-załozona tylko 1 do kościoła i 2 godz na weselu cena 60zł
*Love line* Hej. ja sprzedaję biale z IKEA z grubym sprężynowym materacem, pokrowiec na suwak-50zl Tylko ja chyba za daleko mieszkam? :(
UWAGA WYPRZEDAŻ!!! HEHE_NAZBIERAŁO SIĘ TEGO TROCHĘ ;)
Treść doklejona: 19.05.12 12:18 Sprzedam sukieneczki dla dziewczynki w rozmiarze 74-80. Szer pod paszkami 28,(33-dżinsowa i w kwiatki), długość 41, 44 i 48Dzinsowa. Pierwsza dzinsowa to 5-10-15.Niebieska-KOALA. Do drugiej dzinsowej z guziczkami jest kapelusik w komplecie Ceny od 8 do 12zł
Komplet bluzeczka z sukieneczka na chłodniejsze dni firma F&F rozm80-86-stan idealny- cena 15zł
Treść doklejona: 19.05.12 12:31 Mam do sprzedania nieużywane trampki dziewczęce w kolorze szaro-różowym (połyskujący). Zapinane na rzep, elastyczna gumowa podeszwa, antypoślizgowa.Rozm 23-12cm Babcia kupiła za małe
Treść doklejona: 19.05.12 12:35 Telefon Samsung Avila S5230
Zestaw nr 1 - ochraniacz i rożek cena 20zl + wysyłka Zestaw nr 2 - 2 butelki zdobione Tommee Tippee i śliniaki cena15zl + wysyłka Zestaw nr 3 - czapeczki i szalik 6-12 miesięcy cena 20zl + koszt wysyłki Zestaw nr 4 - cieplutkie pajacyki 5 sztuk rozm 12-18 miesięcy cena za wszystkie 30zl + koszt wysyłki Zestaw nr 5 ciuszki rozm od 3 do 12 miesięcy cena za wszystko 20zl+ koszt wysyłki Zestaw nr 6 ciuszki zestaw rozm 6-12 miesiecy za całość 25zl + koszt wysyłki
Treść doklejona: 16.05.12 13:02 Zestaw nr7 kozaczki rozm 21cen 15zl+ wysyłka Zestaw nr 8 sukienka rozm 12-18 miesięcy cena 20zl + koszt wysyłki Zestaw nr 9 pas poporodowy i majtki rajtuzy sciagajace cena 20zl + koszt wysyłki
Witam Mam do sprzedania zadbany wózeczek Bebe Confort Loola,uzytkowany bardzo krótko w kolorze Vegetable Blue,jeśli ktoś jest zainteresowany wyslę zdjęcia...
Zapraszam na moje aukcje na których można znaleźć dla dziewczynki w różnych rozmiarach sukieneczki, śpiochy, pajace, sweterki, bluzeczki, bezrękawnik, stroje kąpielowe itp.
Zestaw nr 1 - ochraniacz i rożek cena 15zl + wysyłka Zestaw nr 2 - 2 butelki zdobione Tommee Tippee i śliniaki cena10zl + wysyłka Zestaw nr 3 - czapeczki i szalik 6-12 miesięcy cena 15zl + koszt wysyłki Zestaw nr 4 - cieplutkie pajacyki 5 sztuk rozm 12-18 miesięcy cena za wszystkie 25zl + koszt wysyłki Zestaw nr 5 ciuszki rozm od 3 do 12 miesięcy cena za wszystko 15zl+ koszt wysyłki Zestaw nr 6 ciuszki zestaw rozm 6-12 miesiecy za całość 20zl + koszt wysyłki
Treść doklejona: 16.05.12 13:02 Zestaw nr7 kozaczki rozm 21cen 15zl+ wysyłka Zestaw nr 8 sukienka rozm 12-18 miesięcy cena 15zl + koszt wysyłki Zestaw nr 9 pas poporodowy i majtki rajtuzy sciagajace cena 15zl + koszt wysyłki
Kobiety ja wiem że każdej zależy na sprzedaży ale usuwajcie to co ponawiacie - Paulina 3x na jednej str oglądam te same zdjęcia sory ale mnie to ciut irytuje bo śmietnikowo się robi
Mam do sprzedania chustę Natibaby Alaska. Chusta w idealnym stanie, żadnych plam ani zaciągnięć. Cena 130zł plus przesyłka. Do chusty dołączę też książeczkę z instrukcją wiązania, mam też oryginalne opakowanie ale nie wiem czy uda mi się tak złożyć chustę aby się tam zmieściła. Gdyby któraś z Was była zainteresowana poproszę o szepty albo o wiadomość na priv bo nie zawsze tu zaglądam