To ja tez sie dołącze..Szukam krotkich rękawków, spodenek i kombinezonow letnich.Kolorystyka szary, granat, róż, khaki.Stan idealny lub bdb w rozsądnych cenach.Rozmiar 98.Fajnie jakby to wszystko bylo u jednej osoby. Moj mail izka1985@onet.pl
Agata, dla dziewczynki pewnie? Bo my mamy po chłopcu. Chyba ze znajdę coś uniwersalnego...
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 31.12.15 15:10</span> No i ponawiam.info:mam do sprzedania jego fyn Alu 4ds turkusowy, leżaczek bujaczek z wibracjami, britax First Class plus.
Ja mam do odsprzedania ciuszki po córeczce od rozm 56, 62 i praktycznie jyz na 68, wszystkie ciuszki kupowałam w ca, hm lub kupowane były przez babcię, dziadka , ciocie, itd, stan: bardzo dobry!! Mogę przesłać na priv fotki Zainteresowane proszę o kontakt na priv
Witam, Sprzedam wózek Tako City Move Roma gondola + spacerówka w bardzo dobrym stanie. Dodatkowo: adaptery do fotelika Maxi Cosi, folia przeciwdeszczowa, parasolka, śpiworek, torba z przewijakiem, 2 zapasowe dętki, osłonka do gondolę, osłonka na nóżki w spacerówce. Wszystkie akcesoria firmy Tako. Wózek na dużych, pompowanych kołach, sprawdza się w każdym terenie.Bardzo dobra amortyzacja. Solidnie wykonany. Gondola z regulowanym podgłówkiem. 800zł + kw
Ja mam do odsprzedania ciuszki po córeczce od rozm 62 i praktycznie jyz i na 68, wszystkie ciuszki kupowałam w ca, hm lub kupowane były przez babcię, dziadka , ciocie, itd, stan: bardzo dobry!! Mogę przesłać na priv fotki Zainteresowane proszę o kontakt na priv
Również po synku mam ciuszki do odsprzedania od rozm 62 do 86, np rozm 62 paka 60El łącznie z kombinezmem zimowym Zapraszam
Dziewczynki sprzedaję ubranka po mojej córce. Kilka sztuk na rozmiar 56 i 74, takt o przewaga 62 i 68. Stan bardzo dobry i idealny. Łącznie ok 70 sztuk. Jestem skłonna sprzedać wszystko za 100 zł. choć warte są więcej, ale przemeblowanko mnie czeka więc muszę się pozbyć tych toreb
dziewczyny poszukuję ubranka do chrztu dla dziewczynki r 62/68,mam już płaszczyk wiec szukam sukienki i ewentualnie dodatków. chętnie zobaczę zdjęcia na @ agusiajamroz@interia.pl
Kupiłam go na olx od dziewczyny, która napisała, że to 92 a to było 80, a już nie chciało mi się odsyłać, więc używane przez jedno dziecko :) Oraz 86 taki (też z tego samego źródła):
Czy może ktoś potrzebuje ubranek dla dziewczynki w rozmiarach 0-9/12 miesięcy ? Stan jest bardzo dobry, większość wygląda jak nowe. Mogę przesłać wszystkie zdjęcia na priv. Ceny naprawdę nieduże bo zależy mi na pozbyciu się pudeł :)
zapraszam na aukcje w olx. Do sprzedania praktycznie kompletna wyprawka dla niemowlaka (56-62) bodziaki, śpioszki, kombinezony. Ubranka również dla dziewczynki 9-12-18.
Mam do sprzedania dwie pieluszki wielorazowe Bambinex. Szczegóły na olx: http://olx.pl/oferta/pieluszki-wielorazowe-bambinex-one-size-aio-CID88-IDdiFbN.html
Hej a nie ma któraś z was Książki Bogdy Pawelec Opowieści terapeutyczne o niepłodności. Czekając na bociana.? Była tu jedna dziewczyna co miała na Bazarku ale pisałam 2 razy i nic nie odpisała więc może ma ktoś inny?
A ja przejrzałam ubranka po synku i mam sporo do sprzedania w rozmiarach 0-6miesiąca bo już teraz wiem, że aż tyle nie "zużyję" przy kolejnym :) Zalezy mi na pozbyciu więc negocjacje jak najbardziej mile widziane :) i część jeszcze tutaj.
Mam do odsprzedania żel pre-seed z aplikatorami oraz concieve plus. Zakpuiłam niepotrzebnie bo udało się bez żadnych wspomagaczy :) Oczywiście odsprzedam z amniej - np. 50%. Ktoś chętny ?
Dziewczyny sprzedam śliczne palto na jesień zimę wczesną wiosnę dla przyszłej mamusi . Palto jest po praniu hemicznym jest w rozm 44. Jest ktoś chętny ?
u mnie kombinezony zimowe za 8-20zł ochraniacz na całe łóżeczko z ikeii, śpiuworek, smoczki nowe i pare innych. http://olx.pl/oferta/kombinezon-68-CID88-IDdEnMb.html
Witam was Kochane. Od ponad 7 tyg jestem mama Igorka :) w wolnej chwili kiedy maluch śpi ja zajmuje się tworzeniem elektronicznych projektów personalizowanych obrazków i plakatów. Projekt jest wysłany na email i w pełni gotowy do wydruku/wywołania w formatach A3 i A4. Cena to tylko 10 zł Super pomysł na prezent dla kogoś bliskiego, męża, rodziców, dziadków, rodzeństwa, prezent ślubny albo najzwyczajniej w świecie pamiątka dla naszego maluszka. Czy ktoś jest zainteresowany ?
Mam do sprzedania rzeczy w paczkach wg rozm. po synusiu od rozmiaru 62 do 86 póki co, choć po malutka i 92 ( ubranka kupione i noszone tylko przez moje dziecko,ubranka ze sklepu smyk, CA, HM) oraz po córeczce od rozm 62 do 68 póki co, wszystkie rzeczy w stanie bardzo dobrym, noszone tylko przez córkę, zakupione w CA, SMYK,HM, Zainteresowanym prześle fotki z poszczególnych rozm na maila.... Gorąco polecam!!
ODDAM ocieplaną parkę chłopięcą firmy Reserved, rozmiar 110 (4-5 lat). Kurtka w stanie dobrym, jedynie sprana i znoszona. Odbiór w Warszawie (Mokotów).
dziewczyny, u nas 13 stopni, potrezbowalabym kombinezon taki misiowy, polarowy z kapturem, taki lzejszy na wiosne. rozmiar 62. za grosze. kolor bez roznicy czy dla chlopca czy dla dziewczynki, nie musi byc roz. ktos cos ma i chce sie pozbyc?
Gorąco polecam zakupy u Hussy. Ciuszki w bardzo dobrym stanie, pachnące :))))) Na żywo jeszcze lepsze niż na zdjęciach! Wysyłka ekspresowa. Nie będziecie żałować.
A ja polecam zakupy u Livii. Futerko to nawet nie polar tylko taki mieciutki misiu, cudowny w dotyku. Stan idealny, cena lepiej niz bardzo dobra, szybka wysylka, dobry kontakt. Kupujcie smialo;-D
Zapraszam na moje aukcje na których ciuszki głównie dla dziewczynki od 1 zł w różnych rozmiarach (sukieneczki, sweterki, bluzeczki, spodnie, stroje kąpielowe itp.)
Dziewczyny, ma ktoras z Was na sprzedaz DVD z bajka Psi Patrol? Chcialabym kupic w jezyku polskim dla Karola, a online nie moge znalezc (no, procz allegro w szokujacej cenie 150zl).