Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A to bez recepty jest w sensie... magnesol?
muszę znaleźć coś innego z lepszym składem.
.ja mam bardzo czesto trupie palce u rak. Ale centralnie tamie az jasnozolte
Biorę cały czas depralin i czekam na konsultacje u psychiatry zobaczymy co będzie dalej
Napisze wam jeszcze dokładnie co się ze mną działo miałam zawroty głowy , miękkie ręce i nogi i ból brzucha .
Teraz tez tak robie boje sie jak cholera nawrotu choroby ale dziecko jest wazniejsze.
.ja mam bardzo czesto trupie palce u rak.
Obecnie staram się żyć normalnie... Owszem dbam o terapie synka, o niego samego jako o dziecko, ale... zaczęłam też ćwiczyć - robić coś dla siebie... Kupuje sobie ubrania. Dbam o swój wygląd... Nauczyłam się żyć z autyzmem swojego dziecka... i tworzę nam normalny dom z uśmiechnięta mamą...
np.pójść zrobić paznokcie
Pytam, bo u mojego Stasia i wielu innych dzieci po zmianie diety nastąpiła duża poprawa w funkcjonowaniu..
isiula ja nie pracuję jestem naświadczeniu pielęgnacyjnym
nie wprowadzałam diety Piotrusiowi ale odstawiłam mleko i cukier i wiesz zaczął częsciej gaworzyć i wydobywać dżwięki .
isiula ja tak samo mój Piotruś idzie na 4 godziny dziennie co dla mnie oznacza ,ze w końcu bee mogła się wyspać i zrobić coś dla siebie.
Monia502 Dawidek jest na cały etat w przedszkolu skoro wracasz do pracy tak
Jak to ma zaburzenia snu ? byliście z tym u psychiatry ?
Tylko jak długo można jechać na prochach?
tak tarczyce też,nawet cholesterol mam idealny :) co do xanaxu brałam go długo ale tak jak pisałam mój organizm miał go dosć myslałam ze bede miała jazdy z odstawieniem ale nic(całe szczescie).Co do SRRI brałam ale po nich miałam jazdy jak złoto. Tarczyca tez?
Być może to kwestia dobrania leku. Wiele dziewczyn pisało, że zmieniało leki kilka razy, aż trafiło na "swój".
zaszłam w ciazę juz w styczniu,ale niestety poroniłam:( a dziś w nocy mimo pozytywnego testu z przed kilku dni dostałam krwawienia.Jak widać moge zajsć w ciazę ale utrzymanie to lada problem,aby było mało wczoraj mojego męża ugryzł szerszeń,pogotowie,zastrzyki nie spałam w nocy i nagle dostałam tak potężnego bólu i zalało mnie krwią.Duzo płakałam ale musze sie pozbierać powiedziałam ze juz sie zabezpieczam bo to juz nie na moje siły. Sucharek a Ty nie miałaś szans na ciążę z powodu szyjki? Pisałaś o tym na forum kiedyś.
Sucharek83 a skąd wiesz,że to było poronienie? Leć kochana na Ip bo może nie wszystko stracone to lekarz może ocenić czy nastąpiło poronirnie.Ja w 6 tc też plamiłam nie obficie ale tak było.Okazało się,że był krwiak ,przez 3 tygodnie leżałam plackiem i krwiak znikł.Dziś moje szczęście ma prawie 3 lata.