Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/urlA ja dziś dostałam info, że w Matrasie jest do 7.04 30% zniżki na książki dla dzieci.
), no i sobie "Jak mówić, żeby dzieci..." i "Rodzeństwo bez rywalizacji" ...w każdym bądź razie za 14 książek (w tym chyba z 6 kartonowych, obrazkowych dla Gajki) i jakieś tam puzzle z Ponny na prezent zapłaciłam z przesyłką niecałe 200 zł więc ceny mają rewelacyjne (a przesyłka przy opcji kuriera z dnia na dzień)

Trzeba doliczyć przesyłkę - Poczta Polska lub paczkomat In Post max 7 zł. Czyli w Matrasie wychodzi 15 zł drożej na tych trzech książkach.A bo ja patrzę z odbiorem w księgarni, wtedy nie masz kosztów przesyłki..
A bo ja patrzę z odbiorem w księgarni, wtedy nie masz kosztów przesyłki..
No zerknęłam - np. seria wspomniana powyżej "Opowiem ci mamo co robią..." kosztuje w Matrasie 32,67 zł za sztukę, a w internetowym dyskoncie książkowym AROS, który tu polecałam, książki te kosztują 25,94 zł za sztukę. Trzeba doliczyć przesyłkę - Poczta Polska lub paczkomat In Post max 7 zł. Czyli w Matrasie wychodzi 15 zł drożej na tych trzech książkach.

[/url
Ktoś już widział?
a fb nie mam

Hydro jaki przedział wiekowy wg ciebie obejmuje ta książka?

.
."Binta tańczy"
a to nie polecam książki "Ależ Bolusiu"

[/url
-Opowiem Ci mamo skąd się bierze miód

Książeczki są kartonowe i maja na stronach pełno otwieranych okienek a w nich czasem kolejne okienka
jest też trochę tekstu i ciekawych informacji ale bardziej dla starszaków maluchy zadowolą się otwieraniem i zamykaniem okienek albo wprawianiem w ruch startującego samolotu. Teraz przymierzam się do kupna książki Rok w lesie, książka obrazkowa, może ktoś z was ma i poleca?

\
[/url