Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W Anglii w ogóle nie robią krzywej cukrowej w ciąży jeśli nie ma obciążeń rodzinnych
Teraz utrzymuja sie przez kilka - 3-4h - wczoraj i dzis sa co 10 min, wczesniej byly co 15.
A masz je bolesne?
Postanowiła, ze skupie się na bezpiecznej dostawie "towaru" na ten świat bez względu na drogę.
A poprzednio przed porodem we wtorek mialam przepowiadajace prawie caly dzien pozniej ustaly a w piatek wieczorem odszedl czop i w sobote o 7ej mialam malenstwo przy sobie
Strasznie sie martwie ze "Maly" jest mały
...ale z jakiegos powodu przeciez nie rosnie,
a przypomnij mi ile miał ostatnio?
A z innej beczki, od kilku dni mam skurcze ktore sa regularne przez kilka godzin i potem zanikaja. Wczesniej mialam ze tak powiem mocno aktywna skurczowo macice, ale to byly inne skurcze i nie regularne. Teraz utrzymuja sie przez kilka - 3-4h - wczoraj i dzis sa co 10 min, wczesniej byly co 15. Czy mialyscie tak?
W 14tc bylo synkiem, w 17tc córką, a dzisiaj ba usg pan dr nie mial wątpliwosci, ze to SYN
Młody nam zamachał siurkiem i jajkami aż miło. Ale ja to teraz chyba uwierzę dopiero przy porodzie
Ja miałam takie pod koniec 36 tygodnia (...) bo urodzilam w 37
A Paulinka urodziła sie jaka duza?
Ramatha a ty masz rodzic jakos wczesniej?przeciez na dobra sprawe to i prawie 5 tygodni mozesz sie jeszcze nosic.
Tak sobie teraz myśle, że dodatkowe usg w moim przypadku chyba by nic nie wniosło