Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teo a mąż nie może odkurzać waszej hacjendy?
Jedyny plus jest taki, że więcej kalorii spalasz
W roku 2014 Światowy Dzień Gry Wstępnej przypada na 9 listopada - pierwsze slysze ale moze komus sie przyda na zachete hihi
A pewnie, że może. Ale jak wychodzi z domu o 7:30 rano a wraca o 19, a czasami 21 no to ten.
Przy dwóch kotach [w tym jeden mały] i dziecku nie ma opcji, żeby tylko w sobotę na odkurzaczu jechać,
A ja ciut z innej beczki. Czy słyszałyście może o oddaniu krwi pępowinowej do banku
A ja ciut z innej beczki. Czy słyszałyście może o oddaniu krwi pępowinowej do banku, aby kiedyś w razie W wyhodować komórki macierzyste. Wczoraj mój mąż oglądał program w TV i zdecydował, że będziemy musieli takie coś zrobić. Macie może kogoś, kto też podjął się, aby przechowywać taką krew. Jestem ciekawa czy każdy szpital podejmuje się takiemu pobraniu. U mnie, to raczej same patałachy i nie wiem czy czegoś nie spierniczą, a tu jednak chodzi o przedłużenie, życia.
Możliwe jest to tylko w woj. świętokrzyskim.
A jakie masz pytania konkretnie?
bladykot: W całym kraju dla prywatnego banku.
no mi o to też chodziło :)))
mieliście położną wyznaczoną do pobrania, bo wiadomo przy porodzie różnie się trafia z położną, a pytanie czy na pewno każda umie tą krew pobrać, aby miała ona swoje właściwości.
Ile wcześniej musieliście w szpitalu zgłosić, o zamiarze pobrania krwi?
jaki mieliście koszt pobrania i ile płacicie za przechowywanie?
I tu podstawowe pytanie jak długo krew ma swoje właściwości, ale wiadomo nikt pewnie nie da gwarancji, najważniejsze, że jest nadzieja
A co do krwi pepowinowej to ostatnio jedna z mam mojego pacjenta mowila, ze rozmawiali z jakims szefemnonstytutu hematologii i
im powiedział ze nie ma badan przez ile ta krew jest zdatna, nigdy nie wiadomo czy byla od początku do konca prawidlowo pobrana i przechowywana...
a między nogi nie zaglądnęłaś przypadkiem ?
może Livia wie tylko nam powiedzieć nie chce
pamiętaj do którego gabinetu masz iść