Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Fragile ale ja mowiac o koncowce mialam na mysli doslownie koncowke gdy dziecko juz wychodzi... a tak w trakcie to jestes sama badz sama z mezem a od czasu do czasu zaglada polozna a finisz to tak jak wspomnialam

Mkd, Fragile i inne doświadczone mamy - mam pytanie - na ile te plany porodu byly u Was zrealizowane?
i czy mam własną muzykę do słuchania
A mnie tylko Marcin był potrzebny i prysznic. Mnie bardzo zależało na niewspomaganym porodzie. Jak przyszedł lekarz w trakcie wypełniania świstków, to od razu mi chciał dać jakieś tabsy na przyspieszenie rozwierania szyjki, ale moja położna mnie jak lwica broniła. Także ja jestem zadowolona bardzo, co zawsze podkreślam, niby mały szpitalik w Polsce C na totalnym zadupiu, a położne cudowne. Aha w tym planie też było uwzględnione to, ze nie chcę by moje dziecko po porodzie było czymkolwiek dokarmiane i tego też się trzymano.
więc mi je za każdym razem pokazywano :>

hej dziewczyny mam pytanie mam rozwarcie na 1.5cm od tygodnia do terminu 3 dni i jestem juz zmeczona chcialabym to jakos przyspieszyc myslicie ze seks przy rozwarciu jest bezpieczny?ostatnio wlasnie po seksie zaczal odchodzic mi czop mialam skurcze i zrobilo sie wlasnie rozwarcie ale do tej pory cisza:(
Odebrałam dziś wyniki gbs - ujemny.
super!!
A w planach jest jeszcze kino i chińskie żarcie - w tym tygodniu rodzić nie mogę

. Więcej mam śluzu, szczególnie przy oddawaniu siku ..... a jak wstaję to kłuje i boli mnie pipa
na ile te plany porodu byly u Was zrealizowane? Bo ja nie zdążylam ostatnim razem niczego takiego spisać