Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

bo za dnia nasze koty, głównie polują wiec nie ma ich w domu. W nocy nie muszą spać w naszym pokoju wiec przewiduję, optymistyczny plan

[quote/]
W pierwszej jadła tonami klej biały biurowy, w drugiej tynk ze ścian wydłubywany, a w trzeciej (ze mną) rolkę papieru toaletowego dziennie
Zachcianka na piwnicę mnie powaliła na kolana... ale klej? Tynk jakoś jestem w stanie zrozumieć, nie wiem, może wapna jej brakowało :P ale papier toaletowy, taki szary ??? Cóż on ma w sobie
A taki klej biurowy biały to sama lubiłam wąchać i bez ciąży, ale żeby zjeść, nie bała się ???

Mam nadzieję, że coś pomogłam.
w sklepie podchodze i wacham gumowe podeszwy butow jak nikt nie patrzy. Jesuuuuu...juz sie nakrecilam.

Teorka, ty sobie jaja robisz, tak?

szczerze nie wiem co wówczas ten klej w składzie zawierał
Kiedy była w 7 mscu z drugim dzieckiem takie miała nerwy, że raz wbiła mojemu tacie druty w plecy [akurat robiła szalik] a raz dźgnęła go [wiadomo delikatnie] nożem.Bo ją wkurzył
jeszcze go ganiałam żeby dobrze trafić
Dzięki Bogu - nie trafiłam

No ale urodziła się miniaturowa (2648g / 49 cm / 10 pkt), więc musi dużo jeść, żeby jakichś fałdek się dorobić 
), pospisywanie wszelkich zgód no i wio na salę operacyjną. Anestezjolog cudowny - jajcarz taki, że przynajmniej mniej się stresowałam. A najpiękniejszą chwilą było wyciągnięcie ze mnie maleństwa (płci do końca nie znałam) i głos lekarza - "no to mamy Gaję" 

Normalnie myję i rozkoszuję się tym miętowo-słodkim smakiem i mam głupie wrażenie, że sprawia mi to przyjemność jak zjedzenie kostki czekolady -aż mnie rozluźnia