Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sporo Dziewczyn pewnie robiło... Ja też- mam je w standardzie w medicoverze, więc zrobiłam ;) Nie stresuj się

migotynka gratulacje ale, że czwarte dziecko będziesz mieć to cię podziwiam :) Kobieto jak ty ogarniasz taką gromadkę ????
w przypadku drugiej ciązy, gdy pierwszy dzieć jest zdrowy, to nie ma żadnych wskazań.
Oraz to, że jedno dziecko jest zdrowe nie daje wcale pewności, że drugie będzie.
to nie chodzi o usuwanie ciąży
Ja amiopunkcji bym się bała, bo to jednak inwazyjne jest.
A to nie jest tak, że jeśli w najbliższej rodzinie pojawiały się wady genetyczne, to amnio i tak jest wskazane?
Wyniki są ok, ale nawet gdyby coś wszyło nie teges to nic bym z "tym" nie zrobiła.

Mangaa, super wiadomosci,ciekawe czy plec sie potwierdzi na kolejnym usg:)
Dlatego w gabinecie oznajmił, że jak coś to syna robimy do skutku.
Choć w tym okresie to wszystko jeszcze jest możliwe, mojej siostrze lekarz powiedział, że dziewczyna a parę dni temu okazało się, że coś tej dziewuszce urosło
Od rana dzisiaj miałam rewelacyjny nastrój. Nawet szybko chodziłam bez problemów, po schodach nie dyszałam... Już pomyślałam, że "to" za chwilę nastąpi, bo z Kacprem miałam podobnie przed porodem, no ale od godziny się pozmieniało... Wszystko mnie drażni, mała mi się dziwnie układa, że mi strasznie nie wygodnie... Ehhh
Dno macicy w rozpoczynającym się 19 tygodniu podobno powinno być ok. dwa palce pod pępkiem a ja czuje kopniaczki spokojnie na wysokości pępka