Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Do dziewczyn ktore edytują listę

Ja zauważyłam tendencję taką, że listę aktualizuje z reguły ta, która się zbliża ku finałowi :)
Dii, skapula już chyba urodziła.
Dii - wchodze i patrze, a Ty dalej w dwupaku
i nawet dobrze się czuję...E nie. Gdy dołączyłam do Was, chyba z 3-4 razy edytowałam
skoro mam jedną z najmłodszych ciąż to teoretycznie najlepiej się czuję

E, no bez jaj - wklejasz do Excela, przeciągasz o jedno wyżej i po sprawie;)
Mnie to ostatnio zajęło 2 minuty
Ja bym [z własnego doświadczenia oczywiście] zaryzykowała twierdzenie, że sto razy lepiej czułam się na końcówce ciąży z Ninką niż na początku tej
To świetnie. Jesteś chętna do stałej edycji listy?
Zresztą jakby każda z nas zaczęła to raz dwa byłby bajzel:)
Jak ktoś napisze, żeby mu dopisać płeć dziecka, bo sam nie umie - nie ma problemu:)
Czuję się zganiona i obiecuję poprawę.

my tu jesteśmy po raz 3

nazywa się to cudo TORECAN.
nazywa się to cudo TORECAN.
czy któraś z Was to brała albo coś o tym słyszała?
Strasznie jestem umordowana, rano i przed spaniem wymiotuję w sumie samą wodą (

Znowu rzygam i znowu mam mdłości CAŁY DZIEŃ. jak w ciąży z Mery. Tylko paczcie mi na usta: CAŁY DZIEŃ.
dosłownie budziłam się i leciałam do kibla, żadnych mdłości prawie, za to same permanentne pawie...więc prosze mnie nie pocieszac, że to minie
za każdym razem jak zakladam bikini to się zastanawiam czy wyglądam na gduba czy juz ciężarną :)

Pocieszam, bo u mnie przeszło w obu ciążach około 14/15 tygodnia jakoś
tutaj masz ulotkę leku torecan i spójrz na ostatnią pozycję: ciąża i karmienie. I on jest na receptę- więc przepisać musi lekarz.
no ale to nie jest pocieszenie. bo u mnie przeszło w 20tc. a poza tym, jak jestem w 8tc, to dla mnie wizja dożycia w tym stanie nawet do 15tc jest nie do przyjęcia
Dasz radę, ja wymiotowałam z wiszącą niespełna 1.5 roczną Nadią, uwieszoną u mojej szyji
Też myślałam, ze ducha wyzionę, a popatrz, żyję i już nawet nie pamiętam
nie no pamiętam.. i dlatego ja betonuję macicę na amen !Penny dobry zart:)

Czuję się zganiona i obiecuję poprawę. Na forum zaglądam często ale głównie korzystam z telefonu... stąd może też moja mała aktywność. Jeszcze raz przepraszam.

Ej tam pitolisz Pani Dasz radę, ja wymiotowałam z wiszącą niespełna 1.5 roczną Nadią, uwieszoną u mojej szyji Też myślałam, ze ducha wyzionę, a popatrz, żyję i już nawet nie pamiętam nie no pamiętam.. i dlatego ja betonuję macicę na amen !
dobre doświadczenia 
Ale, że co? Jak?! ;)
hmmm, to dużo?
W poprzedniej ciąży przytyłam 12 kg.
;
;
;
;jakiś lek na to wymyślili, konkretnie dla cieżarnych 9czyli bezpeiczny etc). nazywa się to cudo TORECAN.
Dasz radę, ja wymiotowałam z wiszącą niespełna 1.5 roczną Nadią, uwieszoną u mojej szyji
słyszałam o skuteczności Coca Coli :P

;
;
;
;