Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Do dziewczyn ktore edytują listę
Ja zauważyłam tendencję taką, że listę aktualizuje z reguły ta, która się zbliża ku finałowi :)
Dii, skapula już chyba urodziła.
Dii - wchodze i patrze, a Ty dalej w dwupaku
E nie. Gdy dołączyłam do Was, chyba z 3-4 razy edytowałam
skoro mam jedną z najmłodszych ciąż to teoretycznie najlepiej się czuję
E, no bez jaj - wklejasz do Excela, przeciągasz o jedno wyżej i po sprawie;)
Mnie to ostatnio zajęło 2 minuty
Ja bym [z własnego doświadczenia oczywiście] zaryzykowała twierdzenie, że sto razy lepiej czułam się na końcówce ciąży z Ninką niż na początku tej
To świetnie. Jesteś chętna do stałej edycji listy?
Zresztą jakby każda z nas zaczęła to raz dwa byłby bajzel:)
Jak ktoś napisze, żeby mu dopisać płeć dziecka, bo sam nie umie - nie ma problemu:)
Czuję się zganiona i obiecuję poprawę.
my tu jesteśmy po raz 3
nazywa się to cudo TORECAN.
nazywa się to cudo TORECAN.
czy któraś z Was to brała albo coś o tym słyszała?
Strasznie jestem umordowana, rano i przed spaniem wymiotuję w sumie samą wodą (
Znowu rzygam i znowu mam mdłości CAŁY DZIEŃ. jak w ciąży z Mery. Tylko paczcie mi na usta: CAŁY DZIEŃ.
więc prosze mnie nie pocieszac, że to minie
za każdym razem jak zakladam bikini to się zastanawiam czy wyglądam na gduba czy juz ciężarną :)
Pocieszam, bo u mnie przeszło w obu ciążach około 14/15 tygodnia jakoś
tutaj masz ulotkę leku torecan i spójrz na ostatnią pozycję: ciąża i karmienie. I on jest na receptę- więc przepisać musi lekarz.
no ale to nie jest pocieszenie. bo u mnie przeszło w 20tc. a poza tym, jak jestem w 8tc, to dla mnie wizja dożycia w tym stanie nawet do 15tc jest nie do przyjęcia
Penny dobry zart:)
Czuję się zganiona i obiecuję poprawę. Na forum zaglądam często ale głównie korzystam z telefonu... stąd może też moja mała aktywność. Jeszcze raz przepraszam.
Ej tam pitolisz Pani Dasz radę, ja wymiotowałam z wiszącą niespełna 1.5 roczną Nadią, uwieszoną u mojej szyji Też myślałam, ze ducha wyzionę, a popatrz, żyję i już nawet nie pamiętam nie no pamiętam.. i dlatego ja betonuję macicę na amen !
Ale, że co? Jak?! ;)
jakiś lek na to wymyślili, konkretnie dla cieżarnych 9czyli bezpeiczny etc). nazywa się to cudo TORECAN.
Dasz radę, ja wymiotowałam z wiszącą niespełna 1.5 roczną Nadią, uwieszoną u mojej szyji
słyszałam o skuteczności Coca Coli :P