Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gdyby już do mnie lokator pukał regularnie.
Boże, nieźle mi to zabrzmiało.Przeczytałam: gdyby mnie lekarz pukał regularnieBoże, nieźle mi to zabrzmiało.

Już nawet Ludwiś jak wstaję to mnie naśladuje wołając ciągle "ała" i sycząc sobie pod nosem.
Wyobraziłam to sobie
Może dlatego, że po sąsiedzku to tak zagadała. Znamy tutaj cały personel a ta lekarka jest nowa. Raz dopiero u niej byłam po skierowanie na posiew moczu (wyniku dalej brak - już tydzień czekam!!!) a mąż też raz - wczoraj.
spakowałam do końca torby do szpitala - swoją i córki :D
dwie? ja spakowalam nas w jedną...
tak mi było łatwiej, mam jedną większą (ale nie znowu jakąś podróżną) z rzeczami kosmetycznymi, swoimi ubraniami, małej ubraniami, kocykami i ręcznikami plus kosmetyki, a drugą niedużą, z samymi podkładami, pieluchami itp. 
Czy w 18 tc odczuwałyście czkawkę dzidzi?? bo Ja właśnie jej doznałam, chyba, że się mylę 
Ja też się w dwie spakowałam. W jedną ciuchy a w druga sprawy kosmetyczno-higieniczne

mialam dzis wizyte i zelazo mnie niestety w tej ciazy nie ominie:/
a czemu masz brać? coś się dzieje?gdyby mnie lekarz pukał regularnie
Ja mam Panią ginekolog, a szkoda
U nas mały na razie główka do góry, dupa siedzi w kanale i czeka :P mója Gin mówi, ze raczej sie nie odwróci także najprawdopodobniej będziemy mieć planowana cesarke. Następna wizyta 16 lipca i wszystko sie okaże. Ogólnie boje sie strasznie.
Dziewczyny jak to jest z tą lewatywą przed porodem? U nas jej nie robią, a czy na własną rękę można sobie ją w domu zrobić? Tak po prostu? Jak poczuję, że to chyba już?

Yvoonne a herbatę z liści pokrzyw albo roiboosa słynnego piłaś ? Bo te dwa napary są super na hemoglobinę.

Już dwa razy mnie dopadło. Ja mam na szczęście mega super hiper fajnego rehabilitanta, który się specjalizuje w sprawach ciążowych :D