Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co do wzroku, to często bywa tak, że w ciąży się sypie, a po porodzie wraca do normy.
Dziecko niestety dupa do dolu, ze nawet plec nie znana i lekarze ja skierowali na cc. Miala sie wstawic tu po swietach bo je chcieli zrobic cc pod koniec roku bo ZALAPALABY SIE NA ZWROT Z PODATKU!!
- to bylo 7 lat temu.... moze wtedy bylo inaczej ;) dobrze , że sie nie połakomiła bo to bzdura jakas, nic by nie dostała, przeciez dostaje sie od momentu urodzenia dziecka...
jakby zrobili cc pod koniec roku to nic by nie dostała...
Normalne?
Poza tym chyba to powinna być istota tego wątku. Jak się przygotować, jak dobrze przejść ten szczególny czas oczekiwania...poza ploteczkami :)
Czasem mam wrażenie, że za dużo przyszłych mam jest na wątkach: wózkowym, wyprawkowym czy brzuchowym, a za mało na laktacyjnym czy porodowym
a no i uważa, że jak urodzi wczesniaka, to nic, bo ona sama jest 2 kilogramowym wczesniakiem i jakos dala rade i ze u niej co druga kolezanka rodzi w 6/7 miesiacu
Wszystko się zmieniło - przede wszystkim spojrzenie, jest jakaś dużo większa, wyszły jej trójki, więcej gada, jest mądrzejsza i ogólnie jestem w ciężkim szoku jaka to już duża dziewczynka...
Normalne?
a no i uważa, że jak urodzi wczesniaka, to nic, bo ona sama jest 2 kilogramowym wczesniakiem i jakos dala rade i ze u niej co druga kolezanka rodzi w 6/7 miesiacu...
Gdyby tak było, toby wiedziała doskonale, ze takie dziecko zwykle spędza po porodzie w szpitalu BEZ MAMY, samiutkie w inkubatorze, od 60 do 100 dni.