Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
lekko mnie to zastanawia bo wszyscy zawsze mowia ze dziecko sie wycisza pod koniec ciazy
Rodziła przez 14 godzin ( a to trzecie dziecko), z wyciskaniem dziecka z brzucha przez położną i lekarza. Po porodzie była porozrywana masakrycznie pomimo naciecia,a białka w oczach miała całe czerwone, naczynka jej popekaly z wysiłku.
--
Dziewczyny a orientujecie się jak to jest z założonym pessarem a rozpoczęciem się akcji porodowej?
. Lekarze mowili, ze glowka przejdzie ale brzuszek juz nie.
Magdalena ale przy CC też mozesz napisac plan, nie? możesz tam zawrzeć oczekiwania odnośnie opieki na oddziale noworodkowym
Mnie się zdaje, że te przypadki kiedy dziecko się klinuje to z powodu dysproporcji między głową a barkami, a nie brzuchem.
Niunia, no to mi mowili ze sciagna w 36 i zarowno mam sie spodziewac porodu zaraz po albo i przenoszenia.
Trzymamy zatem kciuki za Migosię :)
jedynie co, to bóle po poprzednim CC mi towarzyszą. Podobno bolą zrosty, najczęściej przy nagłym wstaniu z pozycji siedzącej do stojącej
My wczoraj mieliśmy połówkowe, wszystko ok, chłopak potwierdzony- będzie Jasiek, tak chce Maja