Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzasti, a masz taka ciążowa poduche do spania? Ja najpierw pchalam sobie na noc między nogi zwykła poduszkę ale nie pomagało i normalnie jak wsawalam to słyszałam jak kości strzelają. W dzień tez bolalo. Jak sie przestawilam na poduszkę ciążowa to wszystko minęło
a ta nawet pytała, czy badania grupy krwi świeże
Dziewczyny nie musze panikowac i jechac na ip ? Dopiero jak skurcze sie zaczna ?
Niunia, to Ty już zwarta i gotowa? ☺
Spokojnie, nie ma się co spieszyć Poczekaj na regularne skurcze, bo możesz zaliczyć falstart
A ja dalej chora mam nadzieje jeszcze kilka dni pochodzic.
ale jeżeli wody by leciały, to byłyby wodniste (różowe, przeźroczyste lub zielonkawe) i np. przy pionizowaniu się byś czuła, że coś leci więcej, a przy kładzeniu się, że przestaje wyciekać...
Chcę już rodzić ale cisza, nic się nie dzieje, brak skurczy, uważam, że czop mi cały już odszedł... Czuję, że przenoszę i będą mnie trzymać długo w dwupaku. A ja powinnam urodzić do końca marca bo mi się kończy wychowawczy i mnie zwolnią z pracy a chcę dostać macierzyński.
No to zacznij działać - mycie okien, odkurzanie, sprzątanie. Albo codziennie wybieraj się na długie spacery, jak masz schody to chodź po nich.
Albo coś przyjemniejszego - seksik Ewentualnie strojenie radia, czyli stymulacja brodawek sutkowych.
dziewczyny jak wygląda sprawa TSH w ciąży. Mój wynik sprzed 3 tyg- 4,75 (w normach napisane jest do 4,94). W poprzedniej ciąży miała 1,95 więc różnica spora. Na jakimś forum spotkałam się z opinią, że dla ciąży norma to 2,5...ktoś coś wie?
Za tydzień mam wizytę
Wyraźnie mam napisane przy wyniku (N)- norma!
Dlatego ja myslę ze nie panikować to jedno a drugie to nie lekceważyć...