Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Widocznie to co zobaczyli lekarze to nic dobrego nie wrozy .Mi tez nie jest latwo z tym sie pogodzic juz pisalam jest to genetyczne ....
Ikaan u mnie wczoraj też klucia w szyjce i nie wiem co to.
11t4d ciąży - wyrok - NT dwójki dzieciaczków powyżej 3mm, a jednego prawie 6mm. Rada lekarza - usunąć ciążę jak najszybciej.
sama nie potrafiłabym żyć ze świadomością, że odebrałam komuś prawo do życia, nawet gdyby dziecko miało urodzić się chore
Dla mnie każda aborcja jest morderstwem i sama nie potrafiłabym żyć ze świadomością, że odebrałam komuś prawo do życia, nawet gdyby dziecko miało urodzić się chore, a tu mówimy o dwóch życiach!
Przepraszam za ten wywód, ale po prostu mam świadomość, że dopóki ktoś się nie zmaga z jakimś problemem, to widzi to zupełnie inaczej niz ktoś kto musi się martwić tak jak ja sie martwię...
Czy potrzebowałabyś czasu na przemyślenie, na pogodzenie się z tym?
Jako mama autystycznego chłopca, mniej więcej wiem jak to wygląda.
Miłość do dziecka czy zdrowego czy chorego jest tak ogromna, że aż się człowiek martwi. Aż się człowiek boi umrzeć...
Są kwestie, kulturowe, rodzinne, religijne, osobiste i
A wiedziałaś o chorobie synka przed porodem? Jeśli tak, to czy ktoś proponował zakończyć ciążę wcześniej? Miałaś wybór?
Synka widać kochasz.
szyscy są mądrzy, którzy w takiej sytuacji nie byli i wyrokują za kogoś. Po co pisać co ja bym zrobiła a co ja, skoro nie macie takiej sytuacji????