Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i tak dowiedzielismy sie ze wszystko jest w porzadku,tylko jedna sprawa mnie zaniepokoila a mianowicie lekarz dwukrotnie mierzyl kosc nosowa i chwile cos nad nia rozmyslal,ale w koncu doszedl do wniosku ze jes ok!Mnie to jednak bardzo zmartwilo i po wyjsciu z gabinetu zaczelam szukac info na ten temat,ale nigdzie nie ma norm dotyczacych dlugosci kosci nosowej,znalazlam tylko wpis ze w II trymestrze jesli dlugosc tej kosci jest mniejsza niz 4 mm to moze byc oznaka zespolu Downa.U nas ta dlugosc wynosi 5,6mm ale mimo wszystko sie martwie i dlatego chcialam Was zapytac czy wiecie cos na ten temat i czy mialyscie taki pomiar na ktoryms z usg,wiem ze na usg jest ona oznaczona jako NB?!Jesli mialyscie ja mierzona ok 20 tyg.ciazy prosze napiszcie jaka u Was byla dlugosc?

hehe
). Dzis jeszcze zdjelam sobie hybryde, obcielam na lyso paznokcie. A w sobote bylam na pedicure, bo pomimo usilnych prob, nie wygielam sie w chinska osemke i nie dalam rady nic przy stopach juz zrobic.
W nocy zaś załapał mnie skurcz w łydkę- drugi raz w życiu - do tej pory ją "czuję"... brrr