Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- ale bzdeta.... wszystkie choroby śmiertelne jak rak to wina ze się piersią nie karmi...
- u mnie bedzie to samo.. 2 tygodnie i to z wlasnego urlopu Zazdroszczę wam tych mężów będących miesiąc w domu. Mój jak będzie max 2 tyg to finito...i to jeszcze będzie musiał pociągnąć z urlopu.
Marion chciałam zapytać o tą opiekę nad żoną po porodzie. Czy to jakieś nowe rozporządzenie?
Zazdroszczę wam tych mężów będących miesiąc w domu. Mój jak będzie max 2 tyg to finito...i to jeszcze będzie musiał pociągnąć z urlopu.
u mnie bedzie to samo.. 2 tygodnie i to z wlasnego urlopu
Dziewczyny, wyszedł mi dodatni wynik posiew w kierunku GBS. Czy wiecie czy można to teraz przed porodem zwalczyć antybiotykiem czy ?
Wszelkiego rodzaju olejki, oliwki wysuszają skórę
marion, na ojcowski jest ponoc 2 lata od tego roku.
moj na dzialalosci, wiec opieka odpada
zreszta nie wiem co on by mial w domu 2 tyg robic. siedziec i patrzec jak ja karmie?
No mój będzie odwoził i przywoził starszego do i z przedszkola. Poza tym posprząta, ugotuje itp., czyli to co robi bez problemu na co dzień. Poza tym przy pracy zmianowej (na zmianę 5 dni w pracy i 5 dni w domu) potrafi sobie zorganizować czas.
- ja mam wrazenie, ze skurcze byly niczym w porownaniu z zalozeniem cewnika hi hi Ja przy cc na bank bede miala wenflon, jakos przezyje. I cewnik. Nie wiem co gorsze;-P
ja mam wrazenie, ze skurcze byly niczym w porownaniu z zalozeniem cewnika
Nie straszcie tym cewnikiem :-) nigdy w życiu go nie miałam ale licze na to że przeżyje przy jego zakładaniu ...
a czemu?? Ja mialam sie zglosic tydzien po terminie i Nowa tez narazie w domu czeka. Na 29.02 da mi pewnie skierowanie do szpitala
w międzyczasie zrobi masaż szyjki