Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
monaliza666: Teraz jak pomyślę, to 3 koleżanki rodziły sn - jedno dziecko 4,7 urodziło się ze strasznie pokaleczoną twarzą, ale to strasznie była ta mała buźka otarta, widocznie kanał rodny nie był wystarczająco rozszerzony, albo dziecko za duże. Ostatnio koleżanka prawie miała martwe dziecko, bo się całe pępowiną poowijało.
to sie sama zdiagnozowalam, ze wdala mi sie po CC endometrioza. Usg to potwierdzilo. To sie czesto zdarza - podczas cc komorki endometrium macicy moga sie niechcacy wszczepic w blizne no i tak po dluzszym czasie sie odezwac. U mnie jeszcze torbiel endo na jajniku sie zrobila.
z okazji skonczenia 30 lat 2 tyg temu opuscilo mnie rzyganko
teraz mnie tylko mdli ale to jest pikuś, rly.
Zamiast sie wkurzac lepiej sie nauczyc duskutowania albo puszczania mimo uszu (stosuje wybiórczo
)
a to zgrubienie mialas pid blizna jakby? Bo to po skórą chyba bylo tak?
wspolczuje mocno powodu tej cesarki.
Jak wytłumaczyć 1,5 rocznemu synkowi, że nie możemy iść na spacer bo jest chory? masakra- tez nie pomoge bo my jeszcze nie mielismy takiej sytuacji, ale moj sie specjalnie nie dopomina.Oczywiscie jak widzi, ze sie ubieram to sie juz cieszy, ale sam nie wola mi, ze chce wyjsc:)

jutro idziemy na kontrole, zalecane przez lekarza w szpitalu, więc na 30 minut wyjdzie i zaraz do domu. Muszę w necie poszukać jakiś zabaw dla dzieci
, jak robię pranie, to otwiera mi kosz z brudami, ja otworzę drzwiczki od pralki, mówię, że pierzemy kolory, On czeka i daję mu wybrane rzeczy do ręki i On wkłada do pralki, potem zamykam drzwiczki, włącze pralkę i obserwuje jak zaczyna pralka chodzić, a jak skończy się pranie to wyciągnie pranie, włoży do miski, ja Ją zabieram, Leszek idzie ze mną, i podaje mi z miski mokre rzeczy abym powiesiła! Jak myję podłogę, to zaraz jadę na sucho ręczniczkami, Leszek też ma ręcznik i koło mnie wyciera podłogę
Mówię Wam śmiechu warte wszystko
a jaką aferę mi robi jak nie piorę lub nie odkurzę?? mąż ma ubaw po pachy i się śmiejemy wtedy, zastanawiając kiedy mu się to znudzi? hehehe mam pomocnika w domu 
co za durny lekarz! teraz jest taka pogoda, ze o przeziebienie ospy mega latwo... Mloda miala ospe rok temu i bite 3 tygodnie nosa z domu nie wysciubila, lekarke o ospie informowalam telefonicznie i jakos nie kazala sie pokazywac kontrolnie...
Annie czy ty nie mialas wczoraj wizyty jakies wiesci z frontu przegapilam cos?
tylko mama pomysłów nie ma :)
ale pewnie przyjdzie w swoim czasie
muszę coś poszukać w necie, gry, zabawy itp.
Nie chcę tam gmerać za bardzo, ale czy to może oznaczać, że aż tak już skrócona? To chyba byłoby zbyt piękne

jakoś w ogóle tego nie czuję. Młode rusza sie jak zwykle. Może trochę bardziej leniwie jest bo czasami to tylko sie przeciąga. W nocy daje mi (na szczęście) spać, tylko sny jakieś glupie mnie męczą

że aż tak już skrócona? To chyba byłoby zbyt piękneMoże być zbyt piękne... W 20 tc moja lekarka stwierdziła, że nie jest w stanie wyczuć u mnie szyjki, bo ma za krótkie palce
Więc możliwe, ze szyjka Ci się po prostu inaczej ułożyła
Sama w tamtym czasie, jak próbowałam ją znaleźć, to miałam wrażenie, że wywinęła się w stronę pleców
urodzinki córeczki i synka były wyprawiane w jednym miesiącu