Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
monaliza666: Teraz jak pomyślę, to 3 koleżanki rodziły sn - jedno dziecko 4,7 urodziło się ze strasznie pokaleczoną twarzą, ale to strasznie była ta mała buźka otarta, widocznie kanał rodny nie był wystarczająco rozszerzony, albo dziecko za duże. Ostatnio koleżanka prawie miała martwe dziecko, bo się całe pępowiną poowijało.
a to zgrubienie mialas pid blizna jakby? Bo to po skórą chyba bylo tak?
wspolczuje mocno powodu tej cesarki.
- tez nie pomoge bo my jeszcze nie mielismy takiej sytuacji, ale moj sie specjalnie nie dopomina.Oczywiscie jak widzi, ze sie ubieram to sie juz cieszy, ale sam nie wola mi, ze chce wyjsc:) Jak wytłumaczyć 1,5 rocznemu synkowi, że nie możemy iść na spacer bo jest chory? masakra
co za durny lekarz! teraz jest taka pogoda, ze o przeziebienie ospy mega latwo... Mloda miala ospe rok temu i bite 3 tygodnie nosa z domu nie wysciubila, lekarke o ospie informowalam telefonicznie i jakos nie kazala sie pokazywac kontrolnie...
Annie czy ty nie mialas wczoraj wizyty jakies wiesci z frontu przegapilam cos?
tylko mama pomysłów nie ma :)
Może być zbyt piękne... W 20 tc moja lekarka stwierdziła, że nie jest w stanie wyczuć u mnie szyjki, bo ma za krótkie palce Więc możliwe, ze szyjka Ci się po prostu inaczej ułożyła Sama w tamtym czasie, jak próbowałam ją znaleźć, to miałam wrażenie, że wywinęła się w stronę pleców że aż tak już skrócona? To chyba byłoby zbyt piękne
urodzinki córeczki i synka były wyprawiane w jednym miesiącu