Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ja już się nie mogę doczekać kiedy wytulę Marcelka!
Oj, nie chcę być złym prorokiem, ale u nas jak się zaczęło około 1,5 roku, tak koło 3 się skończyło
No ale u nas było długo, ale za to nie tak intensywnie, różne fochy mniejsze i większe, problemy z zasypianiem itp, ale żadnego rzucania się na ziemię nie było.
Z nami luska śpi od zawsze i nie mamy zamiaru tego zmieniać ( o ile będzie to bezpieczne dla drugiego) tylko trzeba będzie kupić większe łóżko ;)

A czy są tu Mamuśki "bazwitaminowe"? ;)
A czy są tu Mamuśki "bazwitaminowe"?
Śmiejemy się ze naturalna antykoncepcja z naszego syna
Leżę prawie całe dnie, ale i tak jest kiepsko. Skąd ten ból???????? Brzuch, krzyż, biodra...
TEORKA: Zrobiłam tylko te toksoplazmozy i inne, ale morfologii nie i chyba pora w końcu ruszyć d...
W każdym razie możemy do poniedziałku czyli wizyty u prowadzącego być w domu, ale lekarka powiedziała że po poniedziałku już by raczej nas kładła do szpitala. Myślę, ze mój lekarz stwierdzi to samo. Także szykuję się na szpital od wtorku. Dzisiaj przepływy ok, wody w porządku. Dziecię podobno pięknie wstawione w kanał rodny główką
jedynie szyjka totalnie nie na poród. Waga dziecka nie wiadomo jaka, z pomiarów wyszedł mniejszy niż tydzień temu
no ale wszystkie wiemy jak to z tymi pomiarami także w ogóle nie biorę ich pod uwagę.

Marta50000:Martwi mnie też to ze macica mi twardnieje czy tobie Teorii tez się stawia?
Na tym etapie ciąży ma prawo się stawiać.........to skurcze braxtona
Czy któraś z was leczyła zatrucie pasożytami w ciąży?