Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Łeb nawet większy, ale dr mówi, że ok. "Zważony" na 1900 gramów. Wszystkiego ma pod dostatkiem, przepływy ok.
Dzieie sie, ze lekarz dal pozwolenie na góry - widocznie naprawde nie ma zagrozenia tym porodem przed sciagnieciem szwu. A wtedy - slusznie podchodzisz, nie zamartwiaj sie.
ANNIE ja nie wiem czy dobrze licze, ale jakbym obstawiala poród w 33/34tc to raczej bym sie nie cieszyla.
Czeka na mnie piękny domek nad samą rzeką, z piękną werandą, na której codziennie rano będę mogła wypić kubek gorącej herbaty w towarzystwie ludzi, którzy na pewno się mną dobrze zajmą
Czy któraś z Was zażywała albo zażywa w ciąży duże ilości hormonów? ja mam brać 3x2luteine i 2x1 duphaston. Wydaje się to strasznie dużo.
niunia, a ty masz zagrożona ciążę, czy miałaś problem z zagniezdzeniem komorki. Też mi sie wydaje, że to duże ilosci.

Niunia32:Czy któraś z Was zażywała albo zażywa w ciąży duże ilości hormonów? ja mam brać 3x2luteine i 2x1 duphaston. Wydaje się to strasznie dużo.
Ja w poprzedniej ciąży brałam luteinę 3 x2 dopochwowo oraz duphaston 2 x 1 dziennie........potem zmniejszył mi lekarz na 3x1 luteinę a duphaston brałam ciągle tak samo.Duphaston brałam do 21 tygodnia ciąży a luteinę do 25 tygodnia ciąży-redukując pod koniec stopniowo
Więc dawki masz nie większe od naszych też kiedyś stosowanych
za chwilę będę już w 16 TC. Na razie zamieniłam na luteinę.
Marycary ile tyjesz ze lekarz mowi ze a duzo??

Waga od poczatku ciazy sue nie rusza, ginka mi kazala przytyc do nast wizyty. Od 2 tyg tucze sie u mamy i tesciow, zjadlam cgyba wiecej chleba niz przez ost rok razem, i przytylam 350g. Licze, ze to pania ustatysfakcjobuje. Waze 62, to znowu kruszynka nie jestem i jest z czego pobierac
Tym bardziej, że przecież pisałaś, że na początku mocno wymiotowałaś.
Myślę, że jak maluch będzie większy, jak młode+macica+wody zaczną "znacząco" ważyć, to i moja waga ruszy.
Ja zazdroszcze tych gor, tak mi sie marzy, tylko gdyby ktos mnie tam teleportowal i nie trzeba bylo tyle tam jechać...:/

Moycia hmmm, takie okresowe czy ciągnięcie bardziej.
Identyczne mialam na poczatku ciazy. Brzuch nie twradnieje, nic sie nie dzieje, oprocz wlasnie tych boli od czasu do czasu.Moya moze to byc rosnaca macica a moze to yc faktycznie zmeczenie
Prosty sposób na wykluczenie czy bóle są od przemęczenia to odpoczynek.

Moya:No wiem wlasnie, tylko mam takich gosci do bani, ze prawie wszystko jest na mojej glowie
A ja bym olała gości,w końcu Wy jesteście ważniejsi niż to abys gościom nadskakiwała
Odpoczynek się Tobie należy a jak ciągnie czy coś boli to tym bardziej.Zamartwianie nie służy a po co sobie dokładać nerwów