Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ANNIE ja nie wiem czy dobrze licze, ale jakbym obstawiala poród w 33/34tc to raczej bym sie nie cieszyla.
Czy któraś z Was zażywała albo zażywa w ciąży duże ilości hormonów? ja mam brać 3x2luteine i 2x1 duphaston. Wydaje się to strasznie dużo.
niunia, a ty masz zagrożona ciążę, czy miałaś problem z zagniezdzeniem komorki. Też mi sie wydaje, że to duże ilosci.
Niunia32:Czy któraś z Was zażywała albo zażywa w ciąży duże ilości hormonów? ja mam brać 3x2luteine i 2x1 duphaston. Wydaje się to strasznie dużo.
Ja w poprzedniej ciąży brałam luteinę 3 x2 dopochwowo oraz duphaston 2 x 1 dziennie........potem zmniejszył mi lekarz na 3x1 luteinę a duphaston brałam ciągle tak samo.Duphaston brałam do 21 tygodnia ciąży a luteinę do 25 tygodnia ciąży-redukując pod koniec stopniowo
Więc dawki masz nie większe od naszych też kiedyś stosowanych
Marycary ile tyjesz ze lekarz mowi ze a duzo??
Waga od poczatku ciazy sue nie rusza, ginka mi kazala przytyc do nast wizyty. Od 2 tyg tucze sie u mamy i tesciow, zjadlam cgyba wiecej chleba niz przez ost rok razem, i przytylam 350g. Licze, ze to pania ustatysfakcjobuje. Waze 62, to znowu kruszynka nie jestem i jest z czego pobierac
Ja zazdroszcze tych gor, tak mi sie marzy, tylko gdyby ktos mnie tam teleportowal i nie trzeba bylo tyle tam jechać...:/
Moycia hmmm, takie okresowe czy ciągnięcie bardziej.
Moya moze to byc rosnaca macica a moze to yc faktycznie zmeczenie
Prosty sposób na wykluczenie czy bóle są od przemęczenia to odpoczynek.
Moya:No wiem wlasnie, tylko mam takich gosci do bani, ze prawie wszystko jest na mojej glowie
A ja bym olała gości,w końcu Wy jesteście ważniejsi niż to abys gościom nadskakiwała
Odpoczynek się Tobie należy a jak ciągnie czy coś boli to tym bardziej.Zamartwianie nie służy a po co sobie dokładać nerwów