Treść doklejona: 09.01.17 09:13 Neverminder mój Marcelek jest takim przykładem białko pappa 2.5 beta chyba 0.5 ... 9 miesięcy stresów ( nie zrobiliśmy nifty) i jest mój łobuz kochany :)
Elfika - ia ja cały czas trzymam i nie puszczam :) Nie ma wyjścia będzie tylko dobrze!!!
Sewila - dziękuję za odzew. Usg miałam robione w szpitalu ze skierowania, ze względu na przebieg poprzedniej ciązy. Przepływy były na szczęście sprawdzane, praca serduszka i zastawki trójdzielnej również. Boję się jak cholera jurtro jadę na Nifty. Ile czekałaś na wynik - równe 9 dni?
maxiulka - i takie historie sa dla mnie mega wsparciem. Gratuluje zdrowego syneczka!!
Neverminder czekałam równe 9 dni i ani dnia krócej hahaha Biurokraci w 100% :) Nie martw się, choć wiem, że trudno Ci przez to przejść. Przechodziłam dokładnie to samo, ja przez tydzień ryczałam, szukałam w internecie jakiś pozytywów, podobnych historii. Trafiłam jednak na super lekarza, który mi uzmysłowił, że stoję w rzędzie 300 kobiet i tylko jedna z nich będzie miała dziecko z zd. Tylko jedna, a ta jedynka w statystyce nie ma wyciągniętego palca konkretnie w moją stronę :) I ja tobie mówię TA JEDYNKA NIE WSKAZUJE PALCEM NA CIEBIE!!! :) A pod moim wykresem znajdziesz aktualne zdjęcie tego felernego wyniku testu PAPPA :)
Ja się wzięłam za pakowanie torby do szpitala i składanie łóżeczka,żeby się czymś zająć i nie siedzieć i nie odświeżać ciągle forum heh. Także dzięki Elfice w końcu jestem prawie spakowana, muszę tylko parę rzeczy dołożyć. A tak to nie wiem kiedy bym się za to wzięła. Teraz pewnie z wami będę odświeżać stronkę.
Elfiko! Wielkie gratulacje, aż mi łzy lecą! Śliczna córeczka, dzielna i dziena mama i jaka waga i 10 punktów! GRATULUJE! Dużo zdrowia dla Was i teraz niech najlepsi lekarze robią to, co potrafią najlepiej :*
Gratuluję Elfiko! Dużo zdrowia dla Klary! Sił dla Ciebie! Niech stres, którego doświadczyłaś/doświadczysz jak najszybciej idzie w zapomnienie i nigdy nie wrócił.
Waga idealna, punkty też - są juz pierwsze bardzo dobre wieści i niech ich przybywa!