Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
My dziś po połówkowych.
Synuś zdrowo rośnie i wierci się jak by miał owsiki w pupie. Waży 450g. Wczoraj na kontrolnych ułożony głową do dołu a dziś na prenatalnych już miednicowo, Dzień zaczynamy czkawką a kończymy kopniakami
- oj tak moj tez wulkan energi i niczego sie nie boi... ale ci powiem, ze teraz latwiej, bo cie cieplo zrobi.. zima to armagedon wychodzic, ja spocona, maly spocony, starszego gonic by sie ubieral, mlody sie drze we wozku a tu nie daj boshe jeszcze czegos zapomne z domu hi hi. Elyanna - na plac zabaw bedzie git, poczekaj za rok.. Moj to chce po piasku brykac i zabawki zabierac innym a jeszcze raczkuje wiec jest extra :P W moją starszą (czy idzie na pieszo, czy na hulajnodze, czy rowerze) na dworze wstępuje nagła energia i chęć eksploracji świata, muszę ciągle jej pilnować, żeby mi na ulicę nie zjechała albo nie rozjechała ludzi, nie wywaliła się w amoku radości, a tu jeszcze wózek trzeba prowadzić; nie raz mała się drze, próbuję uspokoić, starsza chce na plac zabaw, a tam hałas, pełno dzieci, jak mała mi nawet zaśnie to krzyki zaraz budzą i tyle mamy ze spania i placu zabaw, bo trzeba dymać do domu z ryczącym wnętrzem wózka, a tu jeszcze chleb czy coś na obiad trzeba było kupić, zapomnij...
tylko to trzyma mnie w jako takim zdrowiu psychicznym
- pewnie masz duzo wód. Nie wiem co to za cuda ;)
A ja po usg prenatalnym. Skończone 13 tygodni, dziecko fika i ma się dobrze:)