Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Znacie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się mega bolesnych i mocno uciążliwych (zwłaszcza w nocy) skurczów w nogach ?
A jak sie pakujecie do szpitala? W ile toreb i czy w torbe czy w walizke?
że obsługę córki znam, a syna?
więc tak jak dziewczyny piszą spróbuj z tym Asparginem może na Ciebie akurat zadziała
- no moj na usg polowkowym to jakby disco tanczyl, moj zakochal sie od razu jak to zobaczyl, juz mowil ze bedzie z nim na parkiet chodzil :D A ruchliwe to to nieprawdopodobnie ! Gin mówi, że dawno takiego żywiołu nie widział
Co do napletka to też jak dla mnie niespecjalnie problemowe..
No, ale są przypadki że chłopcom się to zarasta, potem lekarze na siłę zrywają [ ] bez pytania, potem się to babrze, mojej koleżanki syn ciągle infekcje łapał przez to, że mu źle odciągali etc.
A ruchliwe to to nieprawdopodobnie ! Gin mówi, że dawno takiego żywiołu nie widział
Mówiła nam tylko, żeby nie odciągać siłowo i na maksa tylko po troszku, ale w miarę regularnie.
A rusza się bardzo?
A ostatnio koleżanka pisała mi, że jej córce skleiły się wargi sromowe przy cewce i jeśli jakaś tam maść nie pokoże to czeka ją operacja w znieczuleniu ogólnym...
A w zasadzie to czemu się zaleca zostawiać?
Ten kopie mam wrażenie cały dzień, już nawet nie rejestruję kiedy go nie czuję, bo czuję praktycznie non stop. Jak się budzę, jak zasypiam, jak siedzę, leżę, chod
Ja nie wiem co jemu i czy to takie do końca dobre bo już mam wizję jak sobie supły na pępowinie plącze i się nią owija w okół szyi
będziemy mieć drugą dziewuszkę
Gin się pytała, ile razy dziennie ma czas aktywności, a ja się spytałam, czy nie łatwiej będzie powiedzieć kiedy nie ma