Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja synkowi siusiaka naciagalam zawsze i codzienie od urodzenia a i tak ma stulejke:/
Nam lekarz nie kazal nic robic-dopiero na bilansie 2 latka kazali i dali zaraz skierowanie do chirurga-pomogla nam masc i obylo sie bez zabiegu
_azja_:teraz znowu się nie daje, maly placze
Ja maściowałam prawie aż maść się skończyła-pomimo,że lekarka kazała tylko miesiąc.Wklepujemy mu,że trzeba ściągać i myć sobie-więc co jakiś czas sam sobie pięknie czyści.Bo jakiś czas po tym maściowaniu jakby uraz miał i nie chciał sobie dawać robić-wymyśliliśmy by sam sobie robił i małymi kroczkami teraz bez problemu sam sobie myje i o dziwo pamięta prawie co kąpiel o tym.Takie najlepsze rozwiązanie bo sam wiedział gdy go boli i systematyczność doprowadziła,że teraz to już pikuś.U chirurga byliśmy ostatni raz jak młody miał 3 latka..........od tego czasu sam sobie ściąga i myje tam
Może nie "i tak" a "i dlatego"....Miałam do czynienia z dorosłym podmiotem takich kombinacji i nie było to fajne...oczywiście jego mama nie miała świadomości jakie są konsekwencje, zresztą, pewnie "lekarz kazał". Jeśli będę miała syna to z całą pewnością nie pozwolę nikomu go tam "poprawiać".
o ja też myślałam, że z siusiakami łatwiej a tu jednak niekoniecznie
Siedzi pupa w dół i to po turecku.Starszy brat zaraz pytał Pana doktora kto go tego nauczył...
Skurcze swoją drogą występują, ale one nie bolą. A teraz czuję ciągły ból nawet kiedy brzuchu jesty miękki.
A brzus ciagle twardnieje gdy za duzo chodze-wtedy wieczorami jak kamien mam
Ale chciałam was zapytać o jedną rzecz... Po ostatnich dwóch wizytach zauważyłam że nie okropnie boli brzuch... czy to możliwe ze dzieje się tak po badaniu?
Ja tak miałam od początku w sumie i przechodziło po 2,3 dniach od badania.
Może powiedz o tym na następnej wizycie przed badaniem.
Annie jak długo Jul choruje już? Na pewno jest to angina bakteryjna a nie wirusowa? Wczoraj czytałam taki jakiś dokument medyczny, że wbrew temu co się powszechnie uważa angina najczęściej ma postać wirusową, zwłaszcza ta u młodszych dzieci do lat 5, w tedy antybiotyk może nie dać rady, a często rozróżnienie sprawia lekarzom problemy. Testy na paciorkowce nie są powszechne.
W koncu doslownie polozylam sie na guciu i wylowilam fela co to mial oczy szeroko otwarte niczym topielec na filmie.
dziewczyny z warszawy,ma ktoras jakiegos sprawdzonego ciazowego masazyste??
ktos coś wie na temat nawracajacych wymiotów w 3 trym
Ja przez całą ciążę wymiotowalam chyba tylko 3x
Wracając do mojego wcześniejszego pytania-ktos coś wie na temat nawracajacych wymiotów w 3 trym?