Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja synkowi siusiaka naciagalam zawsze i codzienie od urodzenia a i tak ma stulejke:/
Nam lekarz nie kazal nic robic-dopiero na bilansie 2 latka kazali i dali zaraz skierowanie do chirurga-pomogla nam masc i obylo sie bez zabiegu
_azja_:teraz znowu się nie daje, maly placze
Ja maściowałam prawie aż maść się skończyła-pomimo,że lekarka kazała tylko miesiąc.Wklepujemy mu,że trzeba ściągać i myć sobie-więc co jakiś czas sam sobie pięknie czyści.Bo jakiś czas po tym maściowaniu jakby uraz miał i nie chciał sobie dawać robić-wymyśliliśmy by sam sobie robił i małymi kroczkami teraz bez problemu sam sobie myje i o dziwo pamięta prawie co kąpiel o tym.Takie najlepsze rozwiązanie bo sam wiedział gdy go boli i systematyczność doprowadziła,że teraz to już pikuś.U chirurga byliśmy ostatni raz jak młody miał 3 latka..........od tego czasu sam sobie ściąga i myje tam
Może nie "i tak" a "i dlatego"....Miałam do czynienia z dorosłym podmiotem takich kombinacji i nie było to fajne...oczywiście jego mama nie miała świadomości jakie są konsekwencje, zresztą, pewnie "lekarz kazał". Jeśli będę miała syna to z całą pewnością nie pozwolę nikomu go tam "poprawiać".
o ja też myślałam, że z siusiakami łatwiej a tu jednak niekoniecznie
Siedzi pupa w dół i to po turecku.Starszy brat zaraz pytał Pana doktora kto go tego nauczył...
Skurcze swoją drogą występują, ale one nie bolą. A teraz czuję ciągły ból nawet kiedy brzuchu jesty miękki.
A brzus ciagle twardnieje gdy za duzo chodze-wtedy wieczorami jak kamien mam
Ale chciałam was zapytać o jedną rzecz... Po ostatnich dwóch wizytach zauważyłam że nie okropnie boli brzuch... czy to możliwe ze dzieje się tak po badaniu?
Annie jak długo Jul choruje już? Na pewno jest to angina bakteryjna a nie wirusowa? Wczoraj czytałam taki jakiś dokument medyczny, że wbrew temu co się powszechnie uważa angina najczęściej ma postać wirusową, zwłaszcza ta u młodszych dzieci do lat 5, w tedy antybiotyk może nie dać rady, a często rozróżnienie sprawia lekarzom problemy. Testy na paciorkowce nie są powszechne.
W koncu doslownie polozylam sie na guciu i wylowilam fela co to mial oczy szeroko otwarte niczym topielec na filmie.
dziewczyny z warszawy,ma ktoras jakiegos sprawdzonego ciazowego masazyste??
ktos coś wie na temat nawracajacych wymiotów w 3 trym
Ja przez całą ciążę wymiotowalam chyba tylko 3x
Wracając do mojego wcześniejszego pytania-ktos coś wie na temat nawracajacych wymiotów w 3 trym?