Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po świętach pójdę i zrobię te badania na trzustke i wątrobę bo dzisiaj to laboratorium do 10 ja oddaje w punkcie krew A oni ją transportują dalej . Myślę że tam są Max do 15 i dzisiaj to ja już nic nie załatwię . Muszę jakoś przetrzymać te święta później zrobię te badania i umowie się do innego gastrologa i zrobię gastoskopie z wycinkami, dzisiaj dzwoniłam to na 21.01 jest najbliższy wolny termin .
ostrą trzustkę najczęściej mają alkoholicy
a jak objawia się u ciebie ta nieprzyswajalnosc żelaza
Powiedz mi czy miałaś zalecenie kiedyś brania Wit. C przy zażywaniu żelaza
Czy któraś z was załatwiała może w USC uznanie ojcostwa przed urodzeniem sie dziecka?
Pózniej jest prościej bo juz ojciec sam idzie zarejestrować i po pesel i wszystkie inne dokumenty moze pozałatwiać a nie zaraz po porodzie latać trzeba
W spisie dokumentów jest ze potrzebne zaświadczenie o ciąży, czy to jakieś dodatkowe? Czy sama karta ciąży nie wystarczy?
Zabko miałam takie same objawy jak ty hb wyszlo pozytywnie ,przeleczylam się a ból po miesiącu wrócił. okazało się ze mam kamienie na woreczku żółciowym a przez ataki kolki byłam na pograniczu zapalenia trzustki i miałam bardzo powiększoną wątrobę. Tez miałam raz lepiej raz gorzej
agusienkaaa jak to zdiagnozować?robić badania z krwi czy iść na usg ? Dzisiaj odbiorę te z trzustki o nie wiem czy robić coś więcej jeszcze ?