Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Yvoonne, ja mam dokladnie tak samo, przez ostatni tydzien posypalam sie rowno, z lozka ciezko wstac ;) ale mysle, ze to normlalne. Brzuch tez twardnieje, czasem jest jak kamien doslownie, az oddech zapiera, jak scisnie, ale coz, lepiej nie bedzie, a skoro szyjka trzyma, to sie zbytnio nie martwie.
lija:Nie mogłam w nocy spać, boli mnie głowa
Oj chyba to pogoda działa.Mam to samolija:Ja zaraz lecę na wizytę
Powodzenia
ale pulneo już wyczuwa więc odstawiłam
chce z nim jechać do lekarza ale dla mnie to typowa wirusówka i nie widzę większego sensu, zwłaszcza że pewnie będą chcieli mu wcisnąć antybiotyk...
po tyg kataru brak
Czyli co Sardynko na razie zero jakichkolwiek objawów nadchodzącego porodu?
Teo: Dziewczyny a czy okropny ból krocza w 22/23 tc jest normalny ?
Mnie boli od 32 tyg......aż chodzić nie idzie a nogami nawet fiknąc nie mogę leżąc na boku
Najgorzej jest po odpoczynku zanim się rozchodzę................ od poczatków bólu krocza tak miałam aż po dziś-bo teraz to z rozchodzeniem i ciężko...buhahaha
Jak będziesz na wizycie do powiedz ginowisardynka85: .a z drugiej strony chyba też mnie coś bierze, więc może niech jeszcze siedzi...
Zachciało Ci się chorować teraz?
ps..nie wiem jak Twój synek przechodzi różne choroby,ale dla pewności bym podjechała go osłuchać.
Zachciało Ci się chorować teraz?ps..nie wiem jak Twój synek przechodzi różne choroby,ale dla pewności bym podjechała go osłuchać.--
Teorka :Kurcze ale Ty Kiarus już jesteś w 38 tyg, to może faktycznie spojenie się rozchodzi
Tak-teraz już jestem wysoko w ciąży-ale pierwsze bóle krocza miałam w 32 tyg........i od tego czasu borykam się z bólami krocza codziennie.I za każdym razem zapominam mówić ginowi....haha...
Teraz ten ból krocza nawet promieniuje w wewnętrzną stronę ud
A od tego 32 tyg nie dość,że krocze bolało to bolała kość łonowa jakby ktoś mnie w nią kopnął
A bóle krocza były tak mocne jakbym była po seksie ze stadem niewyżytych facetów
Teraz ten ból krocza nawet promieniuje w wewnętrzną stronę ud
eo mnie tak często boli pipka!!! Jakbym się seksiła z 10 razy w ciągu doby; ))) cała obita się czuję
sardynka85:chorować to mi się nie chce ;) ale coś czuję, że mogę mieć ograniczony wybór..
Uważaj bo Ty jeszcze jak zachorujesz to podczas kichnięcia urodzisz
TEORKA: Wewnętrzne strony ud i pachwiny.
Hmm...za szeroko nogi rozkładasz?
A tak serio jak siedzisz? Bo moją kuzynkę strasznie szybko zaczęło boleć krocze bo wygodnie jej było siedzieć po turecku.I tym sposobem w dole ją bolało.Ja unikam takiego siadania ale powiem szczerze,że naprawdę z większym brzuchem bardzo wygodnie się tak siedzi...tyle,że potem rozchodzić te rozłozone nogi jest nie lada wyczyn
- a nie 3??;) jestem w 28 tc więc jeszcze dwa miesiące i koniec
Czuje się jakbym jadąc na rowerze spadła z niego i posiniaczyła całą pipkę uderzając się w ramę.
Taki ból.