Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No to u nas mężczyźni do laktacyjnego nie mieli wstępu :)
Obe no to niezły koleś był!! a jego partnera nie reagowała na jego uwagi czy wtedy jej nie było??

;
;
;
;
Szkoda tylko że teraz jak jest taka duża to się tak w odwiedziny i "niunianie" nikt nie pcha
Jak sama na jedną noc w wakacje do babci się nie wprosi to sama jej nie weźmie
i tak najgorsza była jej siostra która co drugie słowo na K i poziom wypowiedzi żenujący. A dziewczyna na koniec jak poszli (po mojej interwencji u położnej) kłóciła się z mężem przez telefon posądzając go o zdradę i sypianie z własną siostrą... także ten... na szczęście następnego dnia rano wychodziłyśmy do domu.
a tako w szpitalach zawsze jest kilka/kilkanaście sal jednoosobowych, reszta dwójek i trójek. Większych chyba nie ma. Wszystkie room in z wanienkami dla maluchów. Jedyne co to w większości łazienki na korytarzach.

Wyobrażacie sobie sztynks od samego nie mycia kudłów??
pierwsze słyszę takie określenie - musiałam zajrzeć do słownika
co chwile przychodziła a jechało tak rybką, że szok
no i właśnie przez takie sytuacje wolałabym mieć jedynkę

Nie wiem czy oglądałyście zdjęcia z konkursu Birth Becomes Her

co śmieszniejsze pani doktor stwierdziła że owulacji w tym cyklu na 100% nie było

Anetko, nie ma słów które wyraża co czuje i myślę. Bądź dzielna i nie daj się. Pisałam od razu po tym jak napisałaś ale wywalilo mi neta i nie pisałam ponownie... Czy na pewno ciąża obumarla?! Mojej koleżance tak próbowali wmówić miała skierowanie na czyszczenie ale nie wierzyła... Poszła do innego lekarza i dobrze że poszła dziś jej syn ma przeszło rok...
Wydaje mi się że los zdecydował i chcę się z tym pogodzić.
;
;
;
;typowy skurcz obudził mnie w nocy