Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
4h to nie jest az tak strasznie dlugo.
moim zdaniem opcja z jazda samochodem 12h jest stanowczo gorsza niz 4h samolotem.
a nie 3??;)
Dziewczyny, czy orientujecie sie do ktorego miesiaca ciazy mozna latac samolotem ?
Teo pewnie biodra Ci się rozszerzają
A potem to już cały czas bolało
Mówicie, że to może być to spojenie ?
No, ale co mi gin poradzi ?
Skoro się rozchodzi to się i tak zatrzymać nie da co ?
Ale pamiętam, że pytałam na wątku noworodkowym czy ktoś też tak ma i dlaczego tak się dzieje i dziewczyny pisały, że tak nie mają.
Więc może ja taka pechowa byłam.
dziewczyny, jak to jest z soczewkami w trakcie porodu? widzialam sie wczoraj z polozna i powiedziala ze do porodu to musze w okularach przyjsc...oczywiscie mam okulary,ale bardzo zle sie w nich czuje i wlasciwie nigdy nie nosze...
Nawet leżąc na stole, kiedy skacze Ci ciśnienie i lekarz anestezjolog aby Cię nie stresować bardziej po prostu usypia Cię i nawet nie wiesz kiedy? Idąc do porodu musisz być przygotowana na wszystko, u mnie był taki skok ciśnienia i lekarka dała mi maseczkę i kazała oddychać głęboko, nawet nie wiem kiedy odpłynęłam. W trakcie porodu tyle się dzieje i skupiasz się na tym co się dzieje z Tobą i dzieckiem, łatwo zapomnieć o soczewkach... Wyjęcie soczewek w razie potrzeby to jakieś 10 sekund.