Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Wracam, po długiej przerwie:)- gratuluje i zycze spokojnego czasu oczekiwania :)

normalnie nic nie pomaga, musiałabym co 2minuty latać do kibelka. A przez to niezaspokojenie śnią mi się takie rzeczy że aż wstyd pisać
co ja bym dała by zaznać choć trochę tejże aktywności
Od 4 dni boli mnie głowa a teraz mam problem z oczami bo nie mogę się skupić na danej rzeczy bo rozmywa mi się obraz i mam jakby ciężkie oczy.
A ja od dzis zaczelam odczuwac pierwsze skurcze B-H

) czujesz to, co czujesz.
) to mąż miał opory, mimo zapewnień gina, że dziecko nie wie o co kaman

U mnie tez libido kiepskie
Tylko niestety na te zmiany na pipce nie ma lekarstwa...

(okulary musiałam zostawić w torbie) także nie mam wcale małej wady wzroku...natomiast od okulisty dostałam bez problemu pozwolenie na poród sn bo prócz samej wady wszystko inne jest w jak najlepszym porządku
Dziewczyny, ale po co wam w ogole soczewki?? Jesli rodzicie sn to zakladam, ze nie macie strasznie duzej wady wzroku, dziecka z łożyskiem chyba nie pomylicie:)
Ale dlaczego, skoro takie sa zalecenia ? To przeciez dla Twojego dobra.
w pierwszej ciąży w dniu porodu nie miałam połowy tego, co mam teraz...
Ja w pierwszej ciąży w ogóle żadnych nie miałam, ani na nogach, ani na pip. Za to teraz nadrobiłam..
to z tego tytułu mogą mi zaordynować cc
A o czymś takim, to pierwsze słyszęNie wyobrażam sobie mieć operacyjnie rozcinanego brzucha przez posiadanie żylaków. Czasem podobno te na pip mogą podczas normalnego porodu pęknąć, ale kobitka nawet nie czuje tego i konsekwencji z tego tytułu też większych nie ma. Swoją drogą - mnie się z nimi nic nie stało w czasie porodu, a małe nie były.
Zdecydowanie wolałabym cc...
. Od okulisty miałam skierowanie na cc, ale uznałam je za nieuzasadnione, bo uzależnianie możliwości porodu sn tylko od ilości dioptrii to "stara szkoła".
Żadnych przeciwwskazań nie było i nie ma...ale nie wytłumaczysz...uparł się osioł i tyle 

Po co? O matko, ja mam -5,5 i nie wyobrażam sobie robić cokolwiek bez soczewek, poza położeniem się spać.

kolejny falstart mi niunia zrobila
kolejny falstart mi niunia zrobila
trzymam kciuki aby kolejne skurcze były te porodowe. Pewnie jesteś zmęczona
karolciat: Zdecydowanie wolałabym cc...