Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- gratuluje i zycze spokojnego czasu oczekiwania :) Wracam, po długiej przerwie:)
Od 4 dni boli mnie głowa a teraz mam problem z oczami bo nie mogę się skupić na danej rzeczy bo rozmywa mi się obraz i mam jakby ciężkie oczy.
A ja od dzis zaczelam odczuwac pierwsze skurcze B-H
U mnie tez libido kiepskie
Tylko niestety na te zmiany na pipce nie ma lekarstwa...
Dziewczyny, ale po co wam w ogole soczewki?? Jesli rodzicie sn to zakladam, ze nie macie strasznie duzej wady wzroku, dziecka z łożyskiem chyba nie pomylicie:)
Ale dlaczego, skoro takie sa zalecenia ? To przeciez dla Twojego dobra.
w pierwszej ciąży w dniu porodu nie miałam połowy tego, co mam teraz...
Ja w pierwszej ciąży w ogóle żadnych nie miałam, ani na nogach, ani na pip. Za to teraz nadrobiłam..
to z tego tytułu mogą mi zaordynować cc
A o czymś takim, to pierwsze słyszęNie wyobrażam sobie mieć operacyjnie rozcinanego brzucha przez posiadanie żylaków. Czasem podobno te na pip mogą podczas normalnego porodu pęknąć, ale kobitka nawet nie czuje tego i konsekwencji z tego tytułu też większych nie ma. Swoją drogą - mnie się z nimi nic nie stało w czasie porodu, a małe nie były.
Zdecydowanie wolałabym cc...
. Od okulisty miałam skierowanie na cc, ale uznałam je za nieuzasadnione, bo uzależnianie możliwości porodu sn tylko od ilości dioptrii to "stara szkoła".
Po co? O matko, ja mam -5,5 i nie wyobrażam sobie robić cokolwiek bez soczewek, poza położeniem się spać.
kolejny falstart mi niunia zrobila
karolciat: Zdecydowanie wolałabym cc...