Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- gratuluje i zycze spokojnego czasu oczekiwania :) Wracam, po długiej przerwie:)
Od 4 dni boli mnie głowa a teraz mam problem z oczami bo nie mogę się skupić na danej rzeczy bo rozmywa mi się obraz i mam jakby ciężkie oczy.
A ja od dzis zaczelam odczuwac pierwsze skurcze B-H
Tylko niestety na te zmiany na pipce nie ma lekarstwa...
Dziewczyny, ale po co wam w ogole soczewki?? Jesli rodzicie sn to zakladam, ze nie macie strasznie duzej wady wzroku, dziecka z łożyskiem chyba nie pomylicie:)
Ale dlaczego, skoro takie sa zalecenia ? To przeciez dla Twojego dobra.
w pierwszej ciąży w dniu porodu nie miałam połowy tego, co mam teraz...
Ja w pierwszej ciąży w ogóle żadnych nie miałam, ani na nogach, ani na pip. Za to teraz nadrobiłam..
to z tego tytułu mogą mi zaordynować cc
A o czymś takim, to pierwsze słyszę Nie wyobrażam sobie mieć operacyjnie rozcinanego brzucha przez posiadanie żylaków. Czasem podobno te na pip mogą podczas normalnego porodu pęknąć, ale kobitka nawet nie czuje tego i konsekwencji z tego tytułu też większych nie ma. Swoją drogą - mnie się z nimi nic nie stało w czasie porodu, a małe nie były.
Zdecydowanie wolałabym cc...
. Od okulisty miałam skierowanie na cc, ale uznałam je za nieuzasadnione, bo uzależnianie możliwości porodu sn tylko od ilości dioptrii to "stara szkoła".
Po co? O matko, ja mam -5,5 i nie wyobrażam sobie robić cokolwiek bez soczewek, poza położeniem się spać.
kolejny falstart mi niunia zrobila
karolciat: Zdecydowanie wolałabym cc...