Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Słyszałyście coś o szkodliwości grzybów w ciąż??
Walorów odżywczych brak, a ryzyko pomylenia sie i zjedzenia trującego zawsze istnieje.
Brak walorów odżywczych grzybów to dawno obalony MIT.
Jak juz tu ppruszylyscie temat grzybow....a podczas kp mozna? Takiego mam smaka na sowy i pelno ich pod domem npale karmie mlodszego jeszcze i sobie odmawiam. Slusznie?
Ja miałam 2 krotnie problem z zanikiem pola widzenia,przestalam widzieć po bokach i lataly mi plamki.
Jakie to było badanie? Pytam, bo dzisiaj badałam oczy pod kątem porodu. Okulistka badała mi ciśnienie w oku, dno oka i zastanawiam się, czy te badania wystarczą (żadne z nich nie bolało)? koszmarnie nieprzyjemne badanie, bolało mnie mimo znieczulenia oczu...
ja też miałam ze 3 razy takie napady niewidzenia
Ja jestem przerazona
Nie mowiw zeby jechac gdzies indziej cc robic specjalnie ale zeby do tego stopnia olewac ciezarna.
sardynka85:Witam się w terminie porodu
Ty tutaj i po terminie chyba będziesz się meldować
zeby do tego stopnia olewac ciezarna
Jak miala sie tak dobrze to po co taka dziewczyne w szpitalu trzymac.
na bieżąco monitoruje stan jej i dziecka? I próbuje dać mu szansę na naturalne przyjście na świat?
Witam się w terminie porodu...oczywiście "jaki tu spokój nananana, nic się nie dzieje nananana" (poza tym, że boli mnie gardło i zaczynam smarczeć )
Dzisiaj o 12 ktg i pewnie rozmowa na temat ew dalszych działań ;) ]
Jak tak chcieli zeby sama doczekala sie kiedys akcji porodowej to mogla w domu na to czekac.