Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kilka razy mi się zdarzyło. Pamiętam, że byłam zaskoczona, że to już...
Trochę gorzej wyszło usg przezciemiączkowe
Dziewczyny, czy słusznie zaczynam się denerwować bo nie czuję ruchów już 5 dni.
Na pocieszenie- też się męczę, gorzej że nic mi nie pomaga (ani nawilżanie, ani maść majerankowa pod nos). Chyba, że ktoś ma jeszcze jakiś sposób? czy Was też tak męczy uczucie zapchanego nosa?
Wyszły mi Enterobacter aerogenes i Staphylococcus haemolyticus.
Właśnie odebrałam moje wyniki badań krwi i moczu i jedna rzecz mnie zaniepokoiła- pH moczu, podobnie jak miesiąc temu, pomimo brania witaminy C i jedzenia cytrusów- zasadowe (8). W moczu obecne są liczne fosforany, nieliczne bakterie, leukocyty i nabłonki. We krwi podwyższony poziom leukocytów. czy to może świadczyć o jakiejś infekcji układu moczowego? Fakt, że w poniedziałek, kiedy robiłam badanie, częściej biegałam do toalety ale wcześniej nie zauważyłam odchyłów od normy. Już się skonsultowałam w wujkiem google i jestem pełna czarnych myśli
No właśnie podobno jedna z tych moich bakterii jest z tej samej rodziny, co Escherichia coli. Coś czuję, że mi się fuksnęło Lekarka powiedziała tylko, że pewnie żyłam sobie z tymi bakteriami jeszcze przed ciążą... ta moja przyjaciółka co rodziła w 34 tyg miała wcześniej przed ciążą Escherichia coli