Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pamiętam jak wybierałam 2 lata temu pralkę, porównywałam która ma ile programów, opcji, temperatur... I 90% ubrań piorę w programie MIX. To samo ze zmywarką, a używam tylko programu AUTO. No i mikrofalówka, grill, szmery bajery... A korzystam z podstawowego programu i jednym przyciskiem dodaje po 30 sekund.
[/url]
[/url]
A teraz mam pytanie do tych, które go mają: czy przy wyrabianiu gęstego ciasta np. drożdżowego czy na pierogi głowica też Wam leciutko podskakuje i rusza się na boki? Trochę mnie to zmartwiło, a w instrukcji nic nie piszą, że tak może być. Przy innym cieście czy pianie z białek nic takiego się nie dzieje.

6

;
Ale tego nei jestem pewna, bo to było na jakiejś obcej stronie i tłumaczył to automat, więc mogło coś pomieszać.
;
Nie myślałam, że eco trwa właśnie dłużej. A powiedzcie, bo nigdy nie miałam do czynienia ze zmywarką, czy naczynia i garnki są naprawdę czyste po takim myciu??? Tak jak te co w zlewie sobie umyjemy? A takie zaschnięte talerze czy garnki domyją się czy trzeba skrobać?
Nigdy nie chciałam zmywarki, bo miałam wrażenie, że to nie domyje
naczynia i garnki są naprawdę czyste po takim myciu??? Tak jak te co w zlewie sobie umyjemy?
;

;