Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
ale w tej cenie sa same mieszadla czy wszystkie opcje? Bo jak sie dokupi wszystkie dokladki to faktycznie super sprzet.
;
nie wydaje wam sie ze to mega drogo jak na mieszadlo?
po dwóch dniach już byłam przekonana, że sprzęt wart każdej złotówki 
miksera uzywam bardzo czesto

;

;
A z meblami to chodzilo ze miala na niskich nozkach i w ten sposob jak to ona mowila tylko "ryneczek" byl ogarniety a caly kurz pod meblami zalegal,

i tak sie zastanawial co On taiego robi? Alesoro to po prostu jest milosc, to coz.... Na milosc to juz sie nic nie poradzi hehehehehe.
Myślałam, że za tę cenę to będzie śmigała jak ta lala. Po tygodniu użytkowania włączył się błąd 0E (poziom wody jest za wysoki) - ale po otwarciu zmywarki wody tam nie było. Tak 3 razy z rzędu. Później kilka razy tabletka się nie rozpuściła. Zmieniliśmy na kapsułki. Raz już kapsułka zacięła się między klapką na tabletki. Szklanki czasami mają zacieki. Sama już nie wiem. Kupiłam ze względu na wygląd, opinie były dobre. A tu takie buty. Może my coś źle robimy. Może nierozpuszczona tabletka raz na jakiś czas to norma? Wiem, że trochę żałuję. Teraz wrzucamy kapsułki na dno zmywarki, ale od tego jest klapka, która mnie już szczerze wku....